Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair en aankomend projectleider

Functie Stage projectleider
Opleidingsniveau HBO
Locatie 's-Hertogenbosch
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De opdrachtgever is producent en leverancier van duurzame energiesystemen voor zowel bestaande situaties als voor nieuwbouwprojecten.

Ze zijn innovatief en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Zo zorgen zij voor zo min mogelijk energieverbruik, een optimaal rendement én aanzienlijke kostenreductie. Daarom staan zij ook bekend als “de energieverdieners”. Dat doen ze op basis van geothermie (aardwarmte), zonne-energie en warmte en koude opslag. zij willen met innovatieve oplossingen de wereld om ons heen gezonder en duurzamer maken. Door vakmanschap, ervaring en team van professionals verzorgen zij projecten van begin tot eind

Er heerst een fijne, collegiale sfeer, omdat de opdrachtgever een “platte organisatie” is waar iedereen bij elkaar kan aankloppen en je kan zeggen wat je vindt. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf je werk zo goed mogelijk te doen. Kennisontwikkelingen volgen van scholing en cursussen wordt gestimuleerd. Iedereen is gelijk en even belangrijk van de schoonmaakster, productiemedewerker tot de allround monteur, projectleider of directie. Er is oprechte aandacht en als er eens wat is, wordt er geluisterd of kan je vrij regelen of schuiven in je werktijden. Er kan een grap gemaakt worden en regelmatig wordt er met iedereen een hapje gegeten en een borrel gepakt.

De directeuren : “We mogen gerust zeggen dat we een warm bedrijf zijn met oog voor de menselijke maat. Iedereen wordt op een prettige en informele manier gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij zijn we heel flexibel en vinden we het belangrijk om met plezier te werken!”

werkzaamheden

Onderzoekende en meewerkende technici, werkzaamheden in overleg met de stagiair en opleiding.

Wat bieden wij

  • Dynamische werkomgeving en goed toekomstperspectief
  • Prettige werksfeer en fijne collega’s
  • Mogelijkheden voor verdere ontwikkeling
  • Kans op een mooie aansluitende baan na de stage!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren