Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair HRM

Functie HRM medewerker stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Arnhem
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Als stagiair HRM kom je te werken op het hoofdkantoor van dit bedrijf. Vanuit het hoofdkantoor worden onze locaties ondersteund op het gebied van Sales, Financiƫn en Personeelszaken. De snelle groei die het bedrijf doormaakt betekent ook meer medewerkers. Dit vraagt om een verdere professionalisering van het HR beleid en het hieraan gekoppelde administratieve proces.

Onderdeel hiervan is de ingebruikname (in januari 2019) van een nieuw HR software systeem. Als stagiair ga je meehelpen dit HR systeem te vullen en te implementeren in de organisatie. Daarbij ga je alle mogelijkheden die het pakket heeft onderzoeken en doet hierover aanbevelingen zodat het pakket optimaal benut gaan worden en de beoogde efficiencyslag op de HR afdeling gemaakt gaat worden. Je helpt mee hieruit voortkomende nieuwe werkwijzen en procedures op te stellen. Tevens onderzoek je de rapportagemogelijkheden en doet hierover aanbevelingen.

Naaste deze uitdagende klus werk je mee met alle dagelijkse werkzaamheden op de HR afdeling. Ook is er de mogelijkheid tot het oppakken en/of meewerken aan een beleidsmatig project op een van de HR-gebieden.

Werkzaamheden

  • Werkzaamheden rondom de ingebruikname nieuw HR systeem zoals hierboven beschreven (prioriteit)
  • Meewerken met alle voorkomende dagelijkse HR-taken zoals: werkzaamheden behorende bij in- en uitdienstproces beheer personeelsdossiers aanspreekpunt voor medewerkers m.b.t. HR-vragen verzuim- en verlo
  • Oppakken van een van volgende (beleidsmatige) projecten: W&S beleid ontwikkelen en implementeren Communicatiebeleid (o.a. overlegstructuur, inhoud werkoverleg) verder ontwikkelen en implementeren loop

Gewenste profiel

  • Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving werkzaam te zijn
  • Je bent leergierig en voelt je verantwoordelijk
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal
  • Je hebt goede schriftelijke & communicatieve vaardigheden
  • Je bent nauwkeurig en hebt een hands-on mentaliteit
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren