Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair HR

Functie Stagiair HR
Education level MBO
Location Utrecht
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Stagiair HR

Organisatie

dit bedrijf is een dienstverlener uit Utrecht die bedrijven helpt met het verbeteren van prestaties en het verhogen van de kwaliteit van hun IT infrastructuur.

Momenteel is dit bedrijf op zoek naar een enthousiaste stagiair HR (max. 32 uur per week) die van aanpakken houdt! Let op; we bieden geen afstudeerplek! Maar een meewerkstage om werkervaring op te doen in het vakgebied HR.

Werkzaamheden

Je ondersteunt de HR Manager met de dagelijkse (operationele) werkzaamheden zoals onder andere het verwerken en beantwoorden van binnenkomende e-mails, administratieve werkzaamheden rondom Arbo en verzuim, arbeidsvoorwaarden, opleidingen en de personeelsadministratie. Ook werk je mee aan een aantal specifieke opdrachten/projecten van de afdeling HRM.

Wie ben jij?

Als stagiair ben je initiatiefrijk, zelfstandig, accuraat en leergierig. Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden en hebt ervaring met Word en Excel. Je kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie en bent zeer nauwkeurig.

Wat biedt dit bedrijf jou?

Wij bieden een professionele werkomgeving die in het teken staat van groei. We staan garant voor een goede begeleiding gedurende je stagetijd. De HR Manager draagt de primaire zorg voor je begeleiding en zij treedt op als eerste aanspreekpunt bij vragen.

 Op afgesproken tijden zal de begeleidster met je van gedachten wisselen over je vorderingen en de plannen voor het vervolg. Aan het einde van de stage zal zij samen met jou de stageperiode evalueren en beoordelen.

Informatie

Voor meer informatie over dit bedrijf of deze stage kun je terecht op onze website www.ymor.nl of kun je contact opnemen met Didi Dorssers via ddorssers@ymor.nl of 06 13 60 94 99.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je CV met een goede motivatie, waarin je omschrijft waarom je bij ons stage wilt lopen en hoe je stageopdracht eruit ziet, naar: ddorssers@ymor.nl.

Werkzaamheden

  • Correspondentie
  • Up to date houden personeelsdossiers
  • Contractadministratie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een pragmatisch bedrijf dat de laatste jaren een unieke positie heeft opgebouwd op het gebied van performance management en ketenbewaking. Binnen dit focusgebied richten wij ons op v...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »