Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair ICT-medewerker MBO/HBO

Functie ICT-medewerker
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie IJsselstein
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij degene die zorgt voor een snelle, correcte registratie en afhandeling van incidenten, vragen en verzoeken?

Als ICT stagiair kom je te werken bij Diks Verzekeringen. Diks Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsintermediair waar de klant centraal staat. Voor onze klant zijn wij altijd op zoek naar het beste product met de laagste premie en de beste voorwaarden. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. automotive, inkomens-, pensioen-, (zakelijke) schadeverzekeringen en hypotheken. Voor de meeste producten geldt dat onze klanten hun verzekering binnen 5 minuten, 24 uur per dag op onze website af kunnen sluiten. Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij een reputatie hoog te houden en hebben wij veel vakkennis in huis.

Ons bedrijf ontwikkelt zich nog steeds sterk en wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen om onze klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt gestimuleerd en absoluut gewaardeerd binnen ons bedrijf. Daarom zijn wij op zoek naar werknemers die flexibel, proactief en creatief zijn en het in zich hebben om nét een stapje extra te kunnen zetten.

Als ICT stagiair heb je een passie voor ICT en wil jij jezelf optimaal kunnen ontwikkelen, ben je leergierig, denk je graag mee in oplossingen en weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Als stagiair ICT sta je jouw klant (collega’s) te woord en zorg je voor een snelle, correcte registratie en afhandeling van incidenten, vragen en verzoeken. Je vraagt goed door om er achter te komen wat de issues zijn van de eindgebruiker en streeft altijd naar de beste klantervaring. Bij ons krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien binnen het team. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s razendsnel leert kennen.

Werkzaamheden

 • Je registreert incidenten die binnenkomen via telefoon of e-mail
 • Je lost hard- en softwareproblemen op
 • Je lost kortdurende issues op, bijvoorbeeld bij verloren documenten, problemen met het versturen van e-mails en/of internetproblemen.
 • Je zet complexe vraagstukken door naar collega’s op de 2e en 3e lijn
 • Je configureert accounts en verwerkt kleine aanpassingen op de website
 • Je bewaakt de status van gemelde problemen en communiceert met de eindgebruiker
 • Je werkt mee en levert een bijdrage in ICT projecten

Gewenste profiel

 • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Je volgt een opleiding in de richting van ICT
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt kennis en ervaring met Microsoft Office
 • Je hebt een klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij

 • Een leuke en uitdagende stage voor 32 tot 40 uur in de week, met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Binnen Diks tel je echt mee, successen vieren wij écht samen! Daarnaast kennen we binnen Dik

Vragen of interesse?

Neem dan contact op met Agnes Velema of Djody Vermeulen via 030-2192092 of e-mail: recruitment@diks.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren