Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Marketing bij een Internationaal bedrijf

Functie Stagiair Marketing
Education level HBO
Location Naarden
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking € 500,-
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Op de marketing afdeling van Chrysal International geeft een team van 7 marketeers samen invulling aan de positionering van de producten van Chrysal wereldwijd.

Voor het team zijn we vanaf januari/februari op zoek naar een stagiair voor een periode van 4-6 maanden.

Chrysal vindt het belangrijk om met een frisse blik naar de markt te kijken. Hierom stellen we een stagiair in de gelegenheid een stage opdracht uit te werken. Deze stageopdracht zal zijn het schrijven van een introductieplan voor een nieuw product. De exacte invulling stemmen we graag af aan de hand van jouw persoonlijke interesses, voorkeuren en vaardigheden.

Als stagiair mag je van Chrysal verwachten dat we onze kennis en netwerken inzetten en middelen beschikbaar stellen om jouw stage opdracht succesvol uit te kunnen voeren. Hier mag je altijd een beroep op doen. Het goed afronden van de stageopdracht blijft echter de verantwoordelijkheid van de stagiair en wij verwachten dan ook een volwassen werkhouding.

Naast het uitwerken van de stageopdracht willen we de stagiair graag mee laten lopen op de marketing afdeling. Afhankelijk van de lengte van de stage en zwaarte van de stageopdracht gaat het hierbij om ondersteuning op het gebied van Product Management, hetgeen inhoudt:

 • ontwikkelen en uitvoeren van introductieplannen;
 • meelopen met projecten op het gebied van new productontwikkeling,
 • ondersteuning bij ontwikkeling van Private Labels;
 • ondersteuning product management voor daily business;
 • business analyses & marktonderzoek, incl. bijhouden trends markt en consument.

Kortom: een veelzijdige marketingstage waar je in een internationale omgeving ervaring kunt opdoen voor een marketing functie.Het betreft hier een stage voor 5 dagen in de week, eventueel in combinatie met afstuderen.

We zoeken voor deze stage iemand met HBO/WO opleiding, affiniteit met marketing (Product management) en bij voorkeur een tuinbouw of agrarische achtergrond, die beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • staat zelfstandig te werken;
 • innovatief, met oog voor trends;
 • creatief, met zorg voor goede uitvoering;
 • ondernemend en proactief;
 • pragmatisch en resultaatgericht;
 • goede analytische vaardigheden;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden (incl. Engels).

Ons aanbod

Voor deze stage geldt de standaard Chrysal vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. De stageperiode is per direct en voor een periode van 4-6 maanden, bij voorkeur 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je nog bezig zijn met je opleiding aan een HBO / WO instelling.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Kapteijn, senior Product Manager, via telefoonnummer 035-6955882.

Ben je geïnteresseerd in deze stage, stuur dan je c.v. samen met je motivatie naar Monique Wigmans, Personeelsfunctionaris: monique.wigmans@chrysal.nl

Werkzaamheden

 • zie stageomschrijving

Gewenste profiel

 • zie stageomschrijving

Wat bieden wij

 • een veelzijdige marketingstage in een internationale omgeving

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Chrysal ontwikkelt hoogwaardige verzorgingsproducten voor snijbloemen. Naast het bekende zakje snijbloemenvoedsel dat aan vrijwel elke bos bloemen zit maakt Chrysal producten voor de hele bloemenke...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »