Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair Marketing bij Medux

Functie Stagiair Marketing
Education level HBO, WO
Location Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking

Taakomschrijving

Dit bedrijf is de overkoepelende naam van een groep bedrijven die samen de leidende leveranciers en dienstverleners op het gebied van revalidatie- en zorghulpmiddelen zijn. Wij bieden een positieve bijdrage aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Wij wijzen graag de weg in de veranderende wereld van de zorg. Zowel consumenten als zorgprofessionals kunnen bij ons terecht.

Onze missie: een positieve bijdrage leveren aan de zelfstandigheid, vrijheid en levensvreugde van mensen met een (tijdelijke) functiebeperking.

Wil jij deel uitmaken van ons ambitieuze team van medewerkers? Voor onze locatie in Utrecht zijn wij per september 2014 op zoek naar een:

Stagiair Marketing (fulltime)

Ben jij een HBO/WO student Marketing of Communicatie die klaar is voor een uitdagende praktijkstage? Lees dan gauw verder!

Werkzaamheden Als stagiair(e) Marketing zal jij je voornamelijk richten op de volgende werkzaamheden: • Traffic werkzaamheden: het (laten) opmaken, produceren en toepassen van uitingen; • Het schrijven van persberichten/webteksten etc.; • Je werkt mee aan de organisatie van events; • Je biedt ondersteuning bij het maken van nieuwsbrieven; • Je ondersteunt de marketing afdeling met verschillende werkzaamheden; • Je stelt een concurrentie-analyse op.

Profiel Graag maken wij kennis met je als je aan het volgende profiel voldoet: • Je volgt een HBO of WO opleiding (HEAO CE/Marketing/Communicatie); • Je bent communicatief sterk en sociaal; • Je bent een zelfstandige werker en met hands-on mentaliteit; • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig; • Je werkt goed samen; • Je bent fulltime beschikbaar vanaf september 2014 voor een periode van 5 of 6 maanden.

dit bedrijf biedt Wij bieden jou een stage waar je direct een brug kan slaan tussen de theorie die je in je studie hebt geleerd én de praktijk van een van de grootste bedrijven in Hulpmiddelen. Je doet ervaring op in een grote en complexe organisatie die zich richt op de toekomst van de gezondheidsmarkt in hulpmiddelen. Wij bieden je een stagecontract met een vergoeding van €250,- per maand op fulltime basis.

Wij zijn ook benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het goed afronden van je opleiding.

Solliciteren Ben jij onze stagiair Marketing? Solliciteer dan direct! Klik op de button 'Solliciteren' onder het kopje 'Opties' en vul het sollicitatieformulier in, of via deze link: http://medux.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/36778

Voor meer informatie kun je ook bellen met Han Roelofs, Marketing Manager Retail, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 12 84 54 59. Voor meer informatie over ons kun je ook kijken op onze website: www.medux.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

interesse? Solliciteer dan via de volgende link; http://medux.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/36778

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »