Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair Marketing Communicatie - MBO/HBO - Hedel

Functie Stagiair Marketing Communicatie
Education level MBO, HBO
Location Hedel
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Omschrijving:

Als Stagiair Marketing en Communicatie ga je actief aan de slag met het verbeteren van ons online platform (www.invictastores.eu). Je werkt nauw samen met de E-Commerce Manager en de Online Content Specialist.

Jouw taken: - Je werkt mee aan het bedenken van de marketing- / internetstrategie - Je zet online campagnes op zoals emailmarketing, affiliate marketing, adwords - Je analyseert resultaten en gaat op zoek naar kansen - Je kijkt naar manieren om de conversie te verbeteren - Je bent creatief - Je optimaliseert landingspagina’s - En natuurlijk nog veel meer….

Over ons: dit bedrijf – Invincible in Detail

Invicta is van oorsprong opgericht in Zwitserland en is inmiddels gevestigd in Miami. De Invicta Watch Group bestaat uit vier horlogemerken: Invicta, Technomarine, S. Coifman en Glycine. Invicta’s filosofie is het creëren van uiterst vervaardigde horloges met een uitzonderlijk design, voor betaalbare prijzen. Door consequent dicht bij deze filosofie te blijven heeft Invicta zich ontwikkeld tot een snelgroeiend bedrijf in deze business. Online marketing en online verkoop zijn speerpunten voor Invicta.

dit bedrijf is het Europese Hoofdkantoor, gevestigd in Hedel. Het verzorgt de volledige distributie in Europa. De organisatie heeft veel groeipotentie en biedt je een ambitieuze en prettige werksfeer. We zijn hands-on en dedicated om succesvol te zijn.

Werkzaamheden

  • Content optimalisatie
  • Email Marketing
  • Data Analyse
  • Social Media

Gewenste profiel

  • Engels is een pre
  • Initiatief
  • Zelfstandig

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »