Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair (online) marketing & communicatie

Functie marketing & communicatie
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Het jonge en snelgroeiende softwarebedrijf dit bedrijf (Amsterdam, °2011) zoekt een stagiair voor een gevarieerde marketingstage met een duidelijke online focus. dit bedrijf is een cloud-applicatie waarmee webshops en andere mkb’ers hun klanten sneller dan ooit aan het juiste antwoord helpen (e-mail, chat, Twitter, Facebook).

Wat ga je doen?

Je komt in aanraking met diverse vormen van marketing & communicatie, vooral online. Jouw sleutelproject is de content-strategie (blogs/sociale media) voor dit bedrijf.nl bepalen en uitvoeren. Ook vertaal je bestaande blogartikelen (van het Engels naar het Nederlands), bedenk en /of schrijf je nieuwe blogartikelen (in het Engels en in het Nederlands), en communiceer je namens dit bedrijf op externe blogs en sociale media.

Je helpt ons ook met het verzorgen van de e-mailmarketing, waarbij je een bijdrage levert aan het verhogen van de Opens, CTR en conversie. Dit doe je o.a. door het optimaliseren van de e-mails maar ook door het uitvoeren van A/B-testen. Kennis van SEO is hierbij een vereiste. Verder ondersteun je dit bedrijf ook met andere (offline) projecten.

Wij zoeken een topper met: • Kennis van online marketing, social media en CMS • Aantoonbare ervaring met het schrijven en vertalen van Engels- en Nederlandstalige (web)teksten • Uitstekende kennis van en liefde voor taal

Wij zoeken een stagiair op HBO/universitair werk- en denkniveau met commercieel inzicht, goede communicatieve en sociale vaardigheden en een hands-on mentaliteit.

De stage duurt 6 maanden en kan per direct aanvangen. Ben je pas afgestudeerd? Solliciteer gerust! Als je qua kennis en karakter goed in ons team blijkt te passen, verwelkomen we je wellicht als volwaardig teamlid.

Solliciteren

Stuur je cv met uitgebreide motivatie naar Emily Gordts. Sollicitaties zonder motivatie worden niet meegenomen in de selectieprocedure. Vragen? E-mail: emily@casengo.com!

Werkzaamheden

 • content-strategie (blogs/sociale media) voor Casengo.nl bepalen en uitvoeren
 • vertaal bestaande blogartikelen (van het Engels naar het Nederlands), bedenk en /of schrijf nieuwe blogartikelen (in het Engels en in het Nederlands)
 • communiceer namens Casengo op externe blogs en sociale media
 • verzorgen van e-mailmarketing
 • ondersteun Casengo ook met andere (offline) projecten

Gewenste profiel

 • Aantoonbare ervaring met het schrijven en vertalen van Engels- en Nederlandstalige (web)teksten
 • Kennis van online marketing, social media en CMS
 • Uitstekende kennis van en liefde voor taal
 • Wij zoeken een stagiair op HBO/universitair werk- en denkniveau met commercieel inzicht, goede communicatieve en sociale vaardigheden en een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij

 • De stage duurt 6 maanden en kan per direct aanvangen.
 • Ben je pas afgestudeerd? Solliciteer gerust! Als je qua kennis en karakter goed in ons team blijkt te passen, verwelkomen we je wellicht als volwaardig teamlid.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »