Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair programmeur gezocht bij online gaming bedrijf

Functie stagiair programmeur
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

<p> Omschrijving van het bedrijf dit bedrijf is een jong en creatief bedrijf met kantoor aan het Amsterdamse Vondelpark dat zich richt op de creatie, ontwikkeling &eacute;n exploitatie van online &amp; mobiele sportgames. Tot ons portfolio behoren o.a. quizgames, prediction games, poule games, fantasy manager games, social games en multi-touch table games. In 2013 lanceren we de eerste niet-sport titels, te weten een tweetal social games op Facebook. Taakomschrijving Als stagiair programmeur ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van zowel front- als backend van onze games en sites. Je hebt kennis in Flash (AS3) en webtalen als HTML en Javascript, en kunt daarnaast ook prima met PHP overweg (MySQL, ASP.NET en affiniteit met sport zijn pres, maar niet noodzakelijk). Je wordt begeleid door onze technische eindpersoon die ruim 13 jaar game en software ervaring heeft Profiel Je bent gemotiveerd, creatief en stressbestendig, en vindt het werken met deadlines geen probleem. Je bent een team player, maar kunt daarnaast ook prima zelfstandig uit de voeten.</p>

Werkzaamheden

  • Als stagiair programmeur ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van zowel front- als backend van onze games en sites. Je hebt kennis in Flash (AS3) en webtalen als HTML en Javascript.

Gewenste profiel

  • Je bent gemotiveerd, creatief en stressbestendig, en vindt het werken met deadlines geen probleem. Je bent een team player, maar kunt daarnaast ook prima zelfstandig uit de voeten.

Wat bieden wij

  • Play like a Champion is een jong en creatief bedrijf met kantoor aan het Amsterdamse Vondelpark dat zich richt op de creatie, ontwikkeling én exploitatie van online & mobiele sportgames.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »