Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair(e) Administratie Vastgoed bij Apleona

Functie Stagiair(e) Administratie Vastgoed
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De stage De stage richt zich op het bieden van inhoudelijke ondersteuning aan onze administratieve afdeling. Je vervult diverse taken binnen de dagelijkse administratie van het vastgoed dat wij in beheer hebben. Je doet daardoor kennis en ervaring op in de verschillende takken van sport in het administratieproces.

Wie wij zoeken Wij zoeken een enthousiaste en gedreven MBO+ of HBO-student Bedrijfsadministratie of soortgelijk. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht. Beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden, heb je cijfermatig inzicht, kun je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, kun je omgaan met vertrouwelijke informatie en vind je meedenken een must, dan is dit de leukste stage!

Wat bieden wij

  • Bij een stage in onze organisatie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied en daarin ervaring op te doen.
  • Eigen verantwoordelijkheid, inbreng en een grote mate van zelfstandigheid worden verwacht en gewaardeerd.
  • Uiteraard is een passende stagevergoeding vanzelfsprekend.
  • Je krijgt de kans met eigen idee├źn direct een belangrijke bijdrage te leveren aan de groeidoelstelling van de afdeling en organisatie.
  • De omgeving is te karakteriseren als informeel, no-nonsense en resultaatgericht.

Informatie en sollicitatie Je gemotiveerde sollicitatiebrief inclusief een CV stuur je naar recruitment.realestate.nl@apleona.com. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de stage, neem dan contact op met Hans Koeman, te bereiken op 030-2565165.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren