Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair(e) E-Learning

Functie Stagiair(e) E-Learning
Education level HBO, WO
Location Amsterdam-Zuidoost
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking In overleg, marktconform, afhankelijk van ervaring

Taakomschrijving

Profiel in het kort Functie: Stagiair(e) E-Learning. Niveau: HBO voorkeur richting Opleidingskunde / E-learning / of een aanverwante studie. Duur: Afhankelijk van stageperiode, afstudeerperiode of de duur van het schrijven van een scriptie. Stagevergoeding: Nader overeen te komen.

■Begeleiding ■Faciliteiten om je werk goed te kunnen uitvoeren ■Leuke en jonge collega’s, dynamische werkomgeving ■Deelname aan interne kennis- en sociale evenementen Doorgroeimogelijkheden: afhankelijk van de beschikbare vacatures en de wederzijdse ervaringen. Voor actuele vacatures zie www.teletrain-talent.nl/vacatures

Organisatie Tele’Train Talent is marktleider in klantcontact optimalisatie en is de laatste jaren snel gegroeid in een (klantcontact) markt die sterk in ontwikkeling is. Tele’Train Talent is specialist binnen de contactcenter branche en dé partner voor resultaatgerichte afspraken in het behalen van een hoger rendement uit klantcontacten binnen de gehele organisatie. Tele’Train levert hiervoor een uitgekiend dienstenpakket voor het meetbaar maken en optimaliseren van klantinteractie. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, waar je veel kunt leren en waar je met een ambitieuze instelling op het juiste adres bent!

Werkzaamheden Je maakt onderdeel uit van het e-learning team. De volgende werkzaamheden zul je onder andere verrichten:

■Inrichten van de online leeromgeving; ■Schrijven van storyboards; ■E-learning bouwen in verschillende ontwikkeltools; ■Het uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken; ■Adviseren en meedenken over innovatieve opleidingsmethodieken; ■Ontwikkelen van online leerconcepten; ■Adviseren en meedenken in onze smart learning aanpak. In overleg kunnen we tot een passende stageopdracht of scriptie onderwerp komen.

Profiel ■Je hebt didactische ervaring of affiniteit met het ontwikkelen van opleidingsmateriaal; ■Passie voor het bedenken van innovatieve leerconcepten in het bedrijfsleven; ■Ervaring met projectmatig werken; ■Affiniteit met vormgeving, HTML en interesse in de laatste web technologieën is een pré. Eigenschappen Je herkent jezelf in de kernwaarden van Tele’Train: Slim, Snel, Fun & Function. Tele’Train zoekt naar eigenzinnige en bevlogen collega’s; collega’s die buiten de standaard kaders kunnen denken en anderen en zichzelf voortdurend willen verrassen. Ook voor stagiair(e)s stellen we deze eisen. Voor ons staat een stagiair(e) gelijk aan iedere andere medewerker. In het bijzonder geven we daarbij aandacht aan de competenties die vanuit de studie centraal staan, zoals de competenties op het gebied van Communiceren, Oordeelsvorming, Reflectie & Zelfsturing en Professionele werkhouding. Je bent verder pro-actief en kunt na een goede instructie zelfstandig aan de slag.

Interesse? Ben jij de vlotte en enthousiaste stagiair(e) die we zoeken, stuur dan je CV zo snel mogelijk per e-mail naar vacature@teletrain.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met HR, op telefoonnummer 020-470 46 58.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »