Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair(e) gezocht voor winkel-webshop

Functie Stagiair(e) winkel-webshop
Opleidingsniveau VMBO, MBO
Locatie Amersfoort
Dagen per week 1, 2, 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

DoubleF is al ruim 10 jaar een begrip in Barneveld en Amersfoort.In onze webshop kunt u terecht voor al uw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar producten. Wij staan garant voor een goede service en producten met een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Bij ons bent u altijd verzekerd van een geweldig groot assortiment en de laagste prijzen

De beste producten

Wij denken goed na over de producten die we voor u selecteren. Er is een ruime keuze aan unieke verzorgingsproducten. We kiezen producten uit die een meerwaarde hebben voor u! Onze blogs inspireren en/of helpen u mogelijk om een keuze te maken. Naast de productinformatie van de fabrikant proberen we u altijd zoveel mogelijk extra informatie te verschaffen.

Snelle levering

Wij begrijpen als geen ander dat als u eenmaal gekozen hebt voor een product, deze zo snel mogelijk in huis wilt hebben. We streven ernaar om alle producten op voorraad te houden, waarbij we rekening proberen te houden met de onverwachte vraag. Als u voor 17:00 uur bij ons besteld, dan heeft u deze (indien voorradig) al de volgende dag in huis!

Uitstekende Support

Omdat we al voorselectie maken van de beste verzorgingsproducten, zoveel mogelijk informatie verschaffen en met een uniek filterprogramma werken op onze site scheelt dit vaak al een hoop vragen.

Werkzaamheden

  • Afhandelen bestellingen
  • Klanten contact via mail of telefoon
  • Adviseren van producten
  • Inkoop producten
  • Verkoop producten
  • Producten toevoegen website

Wat bieden wij

  • Eindjaar dikke bonus!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren