Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair(e) Project intercedent (40 uur p/wk)

Functie Intercedent/administratief medewerker
Education level MBO, HBO
Location Luchthaven Schiphol
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking MBO: 250,- HBO: 500,-
Huidig opleidingsjaar 2 of 3

Taakomschrijving

Als je bij Timing Schiphol stage loopt, wordt er heel wat van je verwacht. We zoeken dan ook niet zomaar een stagiaire, maar & echt Timing talent. Als stagiaire breng je vraag en aanbod bij elkaar. Je werft en selecteert kandidaten kandidaten en begeleid hen. Ook ben je het gezicht van de vestiging aangezien je verantwoordelijk bent voor alle binnenkomende flexkrachten en kandidaten. Je ondersteunt de project intercedent en helpt hen bij diverse administratieve werkzaamheden. Het vraagt om lef, creativiteit en het vermogen snel te schakelen en alert te blijven.Jouw gedrevenheid helpt daarbij.

Werkzaamheden

  • Administratieve werkzaamheden
  • Werving en selectie
  • Telefoonbehandeling
  • Intakes potentiele flexkrachten
  • ondersteuning bij flexplanning

Gewenste profiel

  • De voorkeur gaat uit naar een HBO student die een commerciële of HR gerelateerde opleiding volgt, maar MBO ers zijn ook vrij om te reageren.

Wat bieden wij

  • Een stageplek met veel uitdaging op een geweldige locatie! Heel veel diversiteit aan werkzaamheden en voldoende tijd voor jou ontwikkeling en studie opdrachten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn uitzendbureau in de zakelijke dienstverlening. Wij behoren met 55 vestigingen, meer dan 400 medewerkers en tientallen Incompany vestigingen tot de top 10 van uitzendorganisaties in Nederla...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »