Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiaire Laravel developer met passie voor complexiteit

Functie Laravel Developer
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Eindhoven
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Met een lekker luchtje dan wel!

Ben jij creatief, proactief en op zoek naar uitdagende stage als web- en grafisch designer? Dan zijn wij op zoek naar jou! De webshops van dit bedrijf groeien en daarom zijn wij vanaf februari 2019 op zoek naar een stagiair die onze designer kan ondersteunen met het maken van mooie, sterke ontwerpen die binnen onze merkbeleving passen. Als stagiair web- en grafisch design ondersteun je onze designer bij de realisatie van landingspagina’s, banners, slideshows, nieuwsbrieven en social media uitingen. Maar denk ook aan de grafische vormgeving van boekjes, flyers en posters. Je draait mee in een team van ongeveer 15 jonge, gepassioneerde collega’s die jou wegwijs maken en helpen om de kneepjes van het vak te leren. De focus zal liggen op het ontwerpen van uitingen voor promotiecampagnes van dit bedrijf zelf, denk aan Valentijn, de zomersale en andere feestdagen en inhaakmomenten. Maar mag je ook aan de slag voor samenwerkingen met mooie merken zoals; Lancôme, Diesel, Paco Rabanne en Giorgio Armani. Daarnaast hopen we op een proactieve houding waarbij je kritisch kijkt naar onze huidige uitingen om vervolgens met goede ideeën / verbeteringen te komen. Er is dus veel ruimte voor eigen inbreng en we zien graag dat mensen opbloeien en doorgroeien.

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een jong en snelgroeiend bedrijf, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We gaan altijd voor het beste resultaat en zijn niet vies van een uitdaging. dit bedrijf is op dit moment met 250.000 klanten in Nederland, België en Duitsland een gevestigde naam met veel potentie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en dat is ook de plek waar jij aan de slag zult gaan. Het eigen distributiecentrum ligt in Breda waar dagelijkse honderden pakketjes met liefde worden ingepakt en opgestuurd worden naar onze klanten. Daarnaast hebben we een fysieke winkel in Breda.

Recente ontwikkelingen

Recent is het ontwerp van de huisstijl en de website flink op de schop genomen door onze lead designer. Het resultaat hiervan is nu al terug te zien op dit bedrijf.be, dit bedrijf.com (beschikbaar in meerdere talen en valuta’s) en zal spoedig worden gebruikt op dit bedrijf.nl. Tegelijkertijd is de nieuwe merkstrategie doorgevoerd door onze brand manager. Eén van de punten die hieruit is ontstaan, en die voor jou als designer van toepassing zal zijn, is ons maandthema. Iedere maand koppelen wij onze uitingen aan een gevoel / feeling. Momenteel (december) is dit bijvoorbeeld “Feeling Connected”. Iedere maand dus een nieuwe uitdaging die jouw creativiteit op de proef stelt!

Werkzaamheden

 • Contentcreatie
 • Programmeren
 • PHP
 • Backend
 • MySQL
 • TDD

Gewenste profiel

 • Je kunt jouw ontwerpen onderbouwen en verdedigen
 • Je wilt stage lopen binnen een gezellig en snelgroeiend bedrijf met een goede verhouding tussen prestatie en gezelligheid
 • Je wilt jezelf doorontwikkelen als ontwikkelaar
 • Je wilt omringt worden door ervaren IT-ers
 • Je wilt ruimte krijgen voor het onderzoeken van nieuwe technieken

Wat bieden wij

 • Een uitdagende stage
 • Ruime stagevergoeding
 • Kans op een (bij)baan na je stageperiode
 • Fikse korting op ruim 15.000 producten uit de shop

Herken jij jezelf in de bovengenoemde omschrijving? Laat ons weten wie je bent en solliciteer direct! Stuur je CV + korte motivatie naar dorian.hofs@dit bedrijf.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren