Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair(e) Online Marketeer

Functie Stagiair(e) Online Marketeer
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

 • Wil jij vanaf januari / februari 2019 stage lopen bij dit bedrijf, een jong, dynamisch en plat bedrijf waar jij veel verantwoordelijkheid krijgt?
 • Heb je affiniteit met Online Marketing en lijkt het jou gaaf om meer te leren op het gebied van Google Analytics, Data Analyses, UX, SEO, SEA, Social Media en meer?
 • Wil jij met je proactieve en energieke werkhouding elke dag het beste uit je stage halen?
 • Hou je stiekem ook van een gezonde dosis gezelligheid, humor en sta je open voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of een ander competitief spelletje?

Dan ben jij onze nieuwe stagiair(e) Online Marketeer!

Wat ga jij doen?

dit bedrijf is de verbindende factor tussen de grootste gerenommeerde bedrijven in Nederland en startend hoopopgeleid talent. Wij verbinden hen door middel van een breed scala aan websites, te denken aan traineeshipsoverzicht.nl, business-courses.nl, inhousedagen.nl en startersvacatures.nl. Deze websites zijn ook de basis van dit bedrijf. Voor onze klanten draaien wij grootschalige online marketing campagnes en/of helpen wij hen bij de instroom van hoogopgeleid talent. Digital is hierin de motor, met digital willen wij de gebruikers van de verschillende websites leren kennen. Door al deze websites elke dag beter in te richten qua design, usability en content en de doelgroep online nog beter te kunnen targeten maken wij elke dag stapjes vooruit en helpen we daarmee de gebruiker in zijn/haar online zoektocht. Dat zal betekenen dat je op alle vlakken van Digital mee zult kijken, mee zult werken en met name mee zult beslissen, denk hierbij aan alles omtrent Online Marketing, rondom Data, rondom Social Media en meer. Door in sprints te werken lanceer je elke 2 weken weer gave nieuwe ontwikkelingen of breng je zelf weer nieuwe idee├źn in voor de volgende sprint.

dit bedrijf begrijpt dat het ene onderdeel je meer zou kunnen aanspreken dan het andere, en daarom zullen wij samen met jou bespreken/bekijken waar meer jouw interesse ligt en kun jij je daarin meer verdiepen tijdens je stage. Een stage op maat.

Met wie werk je?

Je wordt onderdeel van het Digital Team. In het Digital Team zit een Digital Manager, Data Analisten, Designers, een Campaign Manager en een Customer Success Manager. Daarnaast werken er developers op afstand voor dit bedrijf. dit bedrijf is een platte organisatie en door jouw positie als stagiair(e) Online Marketeer heb jij contact met iedereen in de organisatie.

Wie zoeken wij?

Ben jij op zoek naar een stage voor een relevante HBO / WO opleiding richting ICT, (online) Marketing, Media Communicatie of een andere verwante opleiding? Met je proactieve en positieve werkhouding zorg jij ervoor dat jij elke dag het beste uit je stage wilt halen. Jij wilt het verschil maken! Jij hebt affiniteit met SEO, SEA, Google Analytics, Data, Interaction Design en Social Media en krijgt energie van het meehelpen om mensen aan hun droombaan te helpen. Als jij relevante werkervaring en/of nevenactiviteiten hebt dan heb jij een voorsprong op andere kandidaten.

Wat bieden wij jou?

 • Een jonge, positieve en betrokken organisatie;
 • Een stage waarin jij veel online kennis op gaat doen;
 • Een cultuur met een startup beleving;
 • Een mooie stagevergoeding;
 • Een snel groeiend bedrijf met een zeer ondernemende cultuur;
 • We zitten met ons kantoor in een inspirerende omgeving in een van de B. Buildings!
 • Geweldige borrels en feestjes!

Interesse?

Solliciteer dan via de solliciteer button!

Als je vragen hebt over deze vacature neem dan contact op met Mitch Voskuilen via mitch.voskuilen@moongro.com of bel 06-52519606

Interesse? Solliciteer dan via de solliciteer button!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf helpt bedrijven te groeien door hen te verbinden met de juiste talenten en anderzijds helpt dit bedrijf talenten door hen aan de juiste baan te helpen. In die rol is dit bedrijf uitgegr...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »