Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair(e) Projectmanagement Memory – een uitdagende HBO stage waarin je veel kunt leren!

Functie Medewerker Memory Schoolprojecten (GGF)
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Memory

Memory is gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de communicatie tussen jong talent en de arbeidsmarkt. Je kent ons waarschijnlijk wel van grote beurzen als ‘’De Nationale Carrièrebeurs’’ en ‘’De Nederlandse Carrièredagen’’. Naast de beurzen organiseren wij schoolprojecten zoals gratis groepsfotografie op mbo-en hbo-scholen door heel Nederland. organiseren wij verschillende Talentgames en hebben wij een online platform genaamd Jobnet.nl waar je alles kan vinden over solliciteren, vacatures en populaire werkgevers, voor meer informatie ga naar: Jobnet.nl.

Wie ben jij?

Je volgt een HBO opleiding en je zit in het tweede of derde leerjaar. Jij bent op zoek naar een stage voor de eerste periode volgend schooljaar. Je bent enthousiast, leergierig, flexibel, je werkt punctueel en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je hebt een proactieve werkhouding.

Hoe zien je dagen eruit?

Jij houdt je bezig met het organiseren en plannen van de schoolprojecten op de afdeling GGF. Het grootste project waar je mee bezig bent, is de organisatie en planning van de gratis groepsfotografie op mbo- en hbo-scholen door heel Nederland. Je onderhoudt contact met de scholen, fotografen en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Daarnaast houd je je bezig met het organiseren van andere projecten zoals bedrijvendagen, workshops en LinkedIn-fotografie.

Verder ondersteun je de afdeling GGF in de dagelijkse werkzaamheden en is er ruimte om je te ontwikkelen op het gebied van projectmanagement. Je maakt deel uit van een team, bestaande uit een projectmanager, een junior projectmanager en een mede-stagiair(e).

Gewenste profiel

  • Je bent communicatief vaardig
  • Je werkt secuur
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent enthousiast, leergierig, flexibel
  • Teamplayer
  • HBO-niveau in de richting van economie, business of communicatie

Wat bieden wij

  • Een uitdagende en leerzame stage met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
  • Een gezellig jong team
  • Team borrels
  • Marktconforme stagevergoeding

Solliciteren! Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel! Stuur je motivatie en cv per e-mail naar myrthe@memory.nl of bel voor meer informatie met tel. 020 – 638 21 46.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren