Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stagiair(e) Recruitment bij FrieslandCampina Corporate Centre

Functie Personeel en Organisatie
Education level HBO
Location Amersfoort
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Stagiair Corporate Recruitment Ben jij een trendsetter die voorop loopt op social media gebied en beschik je over organisatorisch talent? Heb jij een hoog ontwikkeld inlevingsvermogen waardoor je goed kunt inschatten waar doelgroepen zich bevinden en wat ze aanspreekt? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

We zoeken een proactieve student die affiniteit heeft met social media. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect, bent communicatief en hebt een hands on mentaliteit. Het gaat om een meeloopstage van ongeveer 6 maanden en de mogelijkheid om af te studeren is bespreekbaar. Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in dit profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Contactinformatie Heb je vragen over bovenstaande stage of wil je gewoon wat meer weten over dit bedrijf? Neem dan contact op met Carlijn van der Kamp, Corporate Recruiter, tel. +31 6 21639015.

Officieel reageren/ aanmelden als kandidaat kan (uitsluitend) via onze website.

Werkzaamheden

 • Als stagiair bij Recruitment ben je direct betrokken bij alle recruitment activiteiten van hbo- en wo-functies.
 • Je draait volledig mee in het team en bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie op het gebied van recruitment.
 • Ook krijg je de kans om mee te denken over de ontwikkeling van onze arbeidsmarkt communicatie strategie en om jouw kennis op dit gebied met ons te delen.
 • Je onderhoudt de social media kanalen, schrijft hiervoor wervende teksten en actualiseert onze website op het gebied van de recruitment.
 • Maar je bent ook verantwoordelijk voor de coƶrdinatie van onze introductiedag en je kunt het recruitment team op verschillende andere manieren ondersteunen.

Gewenste profiel

 • We zoeken een proactieve student met affiniteit in social media.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect, bent communicatief vaardig en hebt een hands on mentaliteit.
 • Opleiding HBO niveau, op het gebied van HR
 • Affiniteit met het vakgebied Recruitment

Wat bieden wij

 • We bieden een interessante en leerzame stage-/afstudeeropdracht waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen verspreid over de hele wereld van melkproducten, kaas, boter en ingrediƫnten. Daarbij produceren, veredelen en verpakken we onze pro...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »