Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiaire schoonheidsspecialiste in Ede

Functie Stagiaire schoonheidsspecialiste
Opleidingsniveau MBO
Locatie Ede
Dagen per week 1 of 2
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Functieomschrijving Beauty is helemaal jouw ding! De beautyvlogs van NikkieTutorials, Kylie Jenner en Xelly Cabeau staan dan ook continu aan bij jou. Zo ben je meteen op de hoogte van de laatste trends! En die leer je toe te passen tijdens je stage schoonheidsspecialist bij dit bedrijf in Ede.

Jouw stagedag

Als je ’s ochtends de salon inloopt, staat Melany je al vrolijk op te wachten. Samen nemen jullie de afspraken door die voor vandaag staan ingepland. ’s Ochtends heb je zelf geen klanten en kan je onder andere meekijken hoe Melany permanente make-up aanbrengt bij een klant. Ook laat ze je zien hoe je wimperextensions aanbrengt. En op termijn mag het zelf ook een keer proberen. Zo blijf je nieuwe dingen leren!

Gaat de telefoon? Dan ben jij degene die opneemt en de afspraken inplant. Klanten die binnen komen lopen, begroet je vriendelijk. Je hangt hun jas op en biedt ze iets te drinken aan.

Natuurlijk mag je zelf soms ook behandelingen geven aan onze klanten. Bijvoorbeeld Melany kijkt met je mee en geeft tips, maar je doet het steeds vaker zelfstandig. Aan het einde van de dag ruim je samen de salon op en bespreek je hoe het is gegaan. Dan zit je stagedag er alweer op: “Tot de volgende keer!”

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren