Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Internationale Marketing/communicatie stage Task Force Health Care

Functie Stagiair(e) Task Force Health Care
Education level HBO, WO
Location Zoetermeer
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Ja
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Task Force Health Care (www.tfhc.nl) / FME (www.fme.nl) Task Force Health Care (TFHC) is het publiek-private platform van de Nederlandse healthcare sector. Primaire missie van de TFHC is de internationale gezondheidszorg verbeteren met de inbreng van Nederlandse expertise. Deze missie streven wij na door twee doelstellingen te realiseren:

 1. Samenwerking stimuleren, kennisdelen faciliteren en krachten bundelen tussen bedrijven, NGO’s, kennisinstellingen, zorg aanbieders en de overheid om een vuist te vormen van de Nederlandse healthcare sector.
 2. Internationaal bekendheid en bewustzijn generen over de innovatieve, duurzame en hoogwaardige Nederlandse healthcare sector.

Om deze doelstelling te behalen is de TFHC:

I. (Mede)organisator van wekelijkse collectieve activiteiten in binnen- en buitenland zoals bijvoorbeeld missies, beurzen, bijeenkomsten, conferenties en zo voorts.

II. Nauw betrokken bij de politieke beleidsvorming omtrent bovengenoemde waarbij veel contact is met de Ministeries van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

III. Dagelijks in contact met haar achterban (MKB bedrijven, NGO’s, kennisinstellingen en zorg aanbieders).

IV. Ontwikkelaar en beheerder van diverse media en communicatie middelen zoals een website, linkedin, twitter, Holland Medical Guide en andere publicaties.

De TFHC is een op zichzelf staande stichting en wordt gemanaged vanuit de FME binnen de afdeling FME Internationaal Ondernemen. FME is de ondernemingsorganisatie van de technologische industrie en de afdeling Internationaal Ondernemen houdt zich primair bezig met export bevordering van de FME-leden.

Wat ga je doen? Er zijn nationaal en internationaal veel ontwikkelingen gaande in de gezondheidszorg en het is belangrijk dat de positie van de Nederlandse Healthcare sector optimaal wordt benut. Goede communicatie-, presentatie-, en marketingmiddelen zijn daarom cruciaal voor de profilering en promotie van de sector in binnen- en buitenland. Wij zoeken een ondernemende en zelfstandige stagiair die kan helpen in het ondersteunen, opzetten en ontwikkelen van de communicatie- en marketing kanalen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit? Als stagiaire bij de TFHC word je volledige opgenomen in het team bestaande uit 4 enthousiaste, ondernemende en dynamische personen. Daarnaast heb je nauw contact met de overige collega’s van de afdeling FME Internationaal Ondernemen en ben je werkzaam op het hoofdkantoor van de FME in Zoetermeer (hier zijn zo’n 150 mensen werkzaam). De hoofdverantwoordelijk van de TFHC zal jou begeleiden en coachen en daarnaast wordt je ondersteunt door het team zodat je snel en met plezier mee kan werken met de vele en diverse werkzaamheden die er zijn.

Heb je interesse? Ben je enthousiast, neem dan contact op met Jennifer Schrage.

Contactgegevens
Contactpersoon : Jennifer Schrage Postadres : Postbus 40 Postcode + Plaats : 2700 AD Zoetermeer Telefoon : 079-3531 253 Fax : 079-3531 365 E-mail : jennifer.schrage@fme.nl Website : www.fme.nl / www.tfhc.nl

Werkzaamheden

 • Verbeteren en onderhouden van de website (www.tfhc.nl)
 • Verder ontwikkelen en integreren van sociale media zoals Twitter en LinkedIn
 • Het ontwikkelen van marketing middelen (bijv.: banners, animaties, infographs, brochures, etc.)
 • Het ontwikkelen van publicaties (bijv.: Holland Medical Guide, jaarverslag en nieuwsbrieven)
 • Mede organiseren van conferenties, bezoeken van- en naar het buitenland en andere activiteiten.

Gewenste profiel

 • Een 3de of 4de jaars HBO of WO student
 • Nederlands als moedertaal
 • Vloeiende beheersing Engelse taal in woord en geschrift
 • Ondernemend en zelfstandig
 • Internationaal georiënteerd
 • Getting-things-done mentaliteit
 • Proactieve houding
 • Op zoek naar een veelzijdige en diverse uitdagen
 • Kennis van de healthcare sector is een pré maar geen vereiste

Wat bieden wij

 • Een stagevergoeding
 • Afwisselende werkzaamheden met veel ruimte voor initiatief
 • Toegang tot een groot (internationaal) netwerk van bedrijven, organisaties en (overheids)instellingen
 • Een open, flexibele en dynamische werkomgeving in een klein team met ruimte voor sociale aspecten

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

De Vereniging dit bedrijf vertegenwoordigt een belangrijk deel van de technologische industrie. De 2.500 lidbedrijven genereren een gezamenlijke omzet van bijna € 60 miljard en bieden directe werkg...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »