Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Start op 4 februari met een stage bij Greetz in Amsterdam!

Functie (Online) Marketing & Sales stages
Education level HBO
Location Amsterdam-Zuidoost
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

De Organisatie

dit bedrijf is van Nederland’s marktleider in online echte wenskaarten uitgegroeid tot hét platform voor persoonlijke verrassingen zoals bloemen, wenskaarten, ballonnen, taarten, dranken en chocolade. We zijn jong, ambitieus en groeien snel als Nederlandse e-commerce onderneming. Bestellen kan elk moment van de dag en via elk device, zo is dit bedrijf jouw Personal Assistant om het ‘op jouw manier’ te zeggen. dit bedrijf won in 2017 voor de vijfde keer een Thuiswinkel Award in de categorie Hobby & Cadeau én mocht de titel ‘Website van het Jaar 2017’ in de categorie ‘Shopping’ op haar naam schrijven. We zijn gevestigd in Amsterdam. Sinds augustus is dit bedrijf overgenomen door de Photobox Group, met haar hoofdkantoor in Londen. De overname maakt Photobox Group de Europese marktleider in online echte wenskaarten en persoonlijke verrassingen. dit bedrijf blijft als zelfstandig en onderscheidend merk bouwen aan haar verdere groei.

Met commerciële stage bij dit bedrijf ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van onze verkoop. Je denkt mee over onze marketingstrategie en hoe we onze producten het beste kunnen verkopen. Houd je van de spanning van het behalen van targets of wil je deze ervaring op doen?

We hebben op dit moment nog meerdere mogelijkheden voor een stage met een commerciële & marketing inslag. Alle stageplekken hebben net een andere focus:

1. Zakelijk / B2B

dit bedrijf is naast een sterk consumentenmerk ook een grote speler op de zakelijke markt (business to business). Dit betekent het contact wat wij hebben met andere bedrijven die graag dit bedrijf inzetten voor hun klanten en/of personeel. Het gaat hierbij om het behouden van deze klanten maar ook het aantrekken van nieuwe zakelijke klanten. Je zal binnen dit team volledig meedraaien en ook je eigen verantwoordelijkheden krijgen. Welk bedrijf zou dit bedrijf goed kunnen inzetten?

2. New Categories

dit bedrijf lanceert vaak nieuwe productcategorieën, dit betekent uitbreiding van ons assortiment. Lanceringen van de afgelopen tijd zijn bijvoorbeeld taart & gebak maar vergeet ook baby & kids niet. Voordat dit een nieuwe categorie kan worden wordt er binnen dit team nagedacht over het juiste assortiment, prijs oftewel de juiste marketingmix. Iets voor jou?

3. SEA & Social Media

Je werkzaamheden variëren van het opzetten, monitoren en optimaliseren van onze social media campagnes in o.a. Facebook en Instagram, maar ook het maken van zoekwoordanalyses en het schrijven van advertentieteksten voor in SEA.

5. SEA & Affiliate Marketing

Je werkzaamheden variëren van het monitoren en optimaliseren van online campagnes binnen ons affiliate netwerk, SEA advertising, nieuwe marketing campagnes opzetten en natuurlijk het analyseren en rapporteren van de resultaten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een studieonderzoek te doen.

6. SEO

Je krijgt de kans veel te leren van SEO, want alle facetten komen aan bod. Je werkzaamheden variëren namelijk van het monitoren van de SEO prestaties, het uitvoeren van (concurrentie-)analyses en verbeteringen voor de webshop tot het rapporteren van de resultaten. Tools zoals Google Keyword Planner, Google Search Console en Screamingfrog worden ingezet. Dit alles doe je onder de hoede van een ervaren SEO specialist. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een studieonderzoek te doen.

Gewenste profiel

  • Het profiel van de geschikte kandidaat is als volgt te omschrijven:
  • Je zit in je derde of vierde jaar van jouw HBO opleiding richting Commerciële Economie of een ander bedrijfskundig/ Marketing gerelateerde studie;
  • Affiniteit met e-commerce;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring in het schrijven van webcontent en copy (SEO) is een pre;
  • Sterke analytische vaardigheden;
  • Commercieel sterk en in staat om de bevindingen van je analyses te vertalen naar effectieve marketing activiteiten;
  • Resultaatgericht;
  • Creatief;

Wil jij kans maken op één van deze stageplekken en wil je maandag 4 februari starten om 9:00 uur? Mail dan direct jouw motivatie en cv en geef aan in welke stageplek jij interesse hebt. Mailen mag naar onze Recruiter Patricia Lakeman: patricia.lakeman@greetz.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is de ultieme ‘attentservice’. Iemand verrassen of even laten weten dat je aan hem of haar denkt, doe je met dit bedrijf. Of er nu iemand jarig is, aan een nieuwe fase in zijn of haar l...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »