Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Technisch stagiair MBO/HBO gezocht voor onze technische afdeling

Functie Stagiair technische dienst
Education level HBO
Location Almere
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ons Bedrijf

Een visueel visitekaartje is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Wat telt, is hoe een onderneming of een beeldmerk door anderen ontvangen wordt. Goede bedrijfskleding, voorzien van een bedrijfsnaam of logo, vormt een belangrijk onderdeel van de corporate identity. Een herkenbaar logo straalt kwaliteit uit richting klanten en geeft vertrouwen. Bij dit bedrijf vindt je een grote diversiteit aan hoogwaardige corporate identity-producten. Ook beschikken wij over een uitgebreide collectie identificatiesystemen om bedrijfskleding te voorzien van hoogwaardige labels of emblemen.

De afdeling Technische Dienst / R&D

De afdeling Technische Dienst / R&D is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van nieuwe- en de aanpassing van bestaande producten en voert functionele testen uit van nieuwe producten in de verschillende stadia van ontwikkeling. Vanuit de afdeling TD/R&D krijgen klanten en distributors in binnen- en buitenland technische support. De afdeling is tevens medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoudsbeleid van de productiemachines en het technisch onderdelenmagazijn.

De opdracht

De stagiair gaat zich voornamelijk bezighouden met het optimaliseren en screenen van technische tekeningen, het optimaliseren van stuklijsten en het doorlichten en up-to-date brengen van technische handleidingen. Wij bieden de stagiair alle ruimte voor eigen initiatief.

Wie zoeken wij?

Een humorvolle, praktisch ingestelde MBO (4e jaars) of HBO student, bezig met een technische opleiding (bij voorkeur werktuigbouwkunde). Je beschikt overeen goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, hebt een goed technisch inzicht en kunt gestructureerd werken.

Herken je jezelf in dit profiel, dan ben jij misschien de stagiair de wij zoeken! Stuur je reactie naar jobs@thermopatch.nl.

Werkzaamheden

  • Zie informatie hierboven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Al meer dan 50 jaar is dit bedrijf wereldwijd marktleider in identificatiesystemen voor de textielverzorging. Tot ons werkterrein behoort alles wat met identificatie en registratie van textiel te m...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »