Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Technische Procesbeschrijving ten behoeve van ISO17025, Top-secret en High-tech

Functie Stagair(e)
Education level MBO, HBO
Location Ens
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 4 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

We zoeken een persoon die gestructureerd kan denken en nauwkeurig kan werken voor het beschrijven van 3D scan technieken. Met jouw procesbeschrijvingen moet iedereen binnen het bedrijf dezelfde handelingen volgen en gelijke resultaten behalen! Unieke kans: een stagair(e) gaat vastleggen hoe alle medewerkers te werk moeten gaan!

Heb je een kritische kijk op het verrichten van handelingen, waarborgen van kwaliteit, uniformiteit en effici├źntie? Dan is dit de perfecte stage voor jou.

Je werkt samen met de directeur van het bedrijf en een externe adviseur. Je bevraagt medewerkers over hun werkwijze en maakt deel uit van een team dat high-tech werk uitvoert voor industrie├źn zoals automotive en andere top-tech-sectoren. Toch wordt er een hoge mate van zelfstandigheid van je verwacht. Ook krijg je te maken met de motor van het bedrijf, Verklaring Omtrent Gedrag en geheimhoudingsverklaring zijn daarom een voorwaarde voor toelating.

Vaardig met Microsoft office of gelijkwaardig is een vereiste. MBO niveau volstaat maar we maken het natuurlijk graag wat moeilijker voor de HBO-er!

LET OP! Er is een vacature van applicatie engineer. Stagair(e)s met gebleken geschiktheid hebben uiteraard voorrang op andere solliciterende.

voor meer informatie kijk op: http://www.m-h.nl/

Werkzaamheden

  • Waarnemen, vastleggen en helder omschrijven van werkprocessen

Gewenste profiel

  • Technische ervaring of aantoonbare affiniteit,
  • schrijfvaardig, en redactioneel goed onderlegd.

Wat bieden wij

  • Alle onkosten zoals bijv. VOG worden vergoed

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »