Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Thuiswerk distributeurs gezocht voor parfumerie, cosmetica en verzorgingsproducten

Functie Distributeur
Education level MBO
Location Zaandam
Dagen per week 2
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding Nader overeen te komen
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Start bijverdienen met FM Group (ideale mogelijkheid voor mensen met of zonder werk)

Wilt u ook iets extra's bijverdienen, maar heeft u weinig tijd, een gezin en of een fulltime baan? Wilt u uw eigen tijd indelen en uw eigen werkuren bepalen? Houdt u toevallig ook nog eens van parfums, verzorgingsproducten, cosmetica en huishoudelijke producten? Wilt u van uw hobby, interesse, creaties en liefde in deze producten verder ontwikkelen? Lees dan nu snel verder en ontdek de mogelijkheden van FM Group.

dit bedrijf is een actieve groothandel in o.a. parfum, cosmetica en huishoudelijke producten. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit tegen een lage prijs en milieu vriendelijk. Onze producten stralen energie, durf en creativiteit uit.

FM Group biedt u de mogelijkheid om uw eigen onderneming te starten zonder eigen inleg. Door de explosieve groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar ondernemende, ambitieuze en gedreven distributeurs met doorzettingsvermogen om ons team verder uit te breiden. Het doel is om iedereen een kans te geven om wat extra's bij te verdienen in combinatie met hun passie en hobby.

dit bedrijf werkt met een uniek vanuit huis concept. U kunt kiezen waar en wanneer u werkt; dit kan zowel fulltime als parttime en is goed te combineren met eventueel andere werkzaamheden. Er zijn geen targets, deadlines of investeringen nodig. Het enige wat van jou gevraagd wordt is het beschikken over internetverbinding, een laptop en een starterskit.

Werkzaamheden De werkzaamheden zijn heel divers en uitgebreid, zoals netwerken, marketingactiviteiten, mensen informeren over de producten, verkopen van de producten tot aan coachen en begeleiden van je eigen team! We kijken wat jij als persoon leuk vindt om te doen en welke doelstellingen je hebt. Op basis daarvan zullen wij samen met jou een plan opstellen en word je hierin gecoacht en begeleid. Daarnaast zullen er trainingen en presentaties gegeven worden die je bij kunt wonen om kennis, vaardigheden en ervaring op te doen.

Solliciteren Deins jij niet terug voor een flinke uitdaging? Ben jij toe aan iets nieuws? Mail je CV en een korte motivatiebrief naar fmvacature@gmail.com

Werkzaamheden

  • Verkopen
  • Netwerken
  • Kandidaten werven
  • Informatiebijeenkomsten / trainingen bijwonen
  • Team begeleiding en coaching

Gewenste profiel

  • Flexibel
  • Doorzettingsvermogen
  • Discipline
  • Over communicatieve vaardigheden beschikken

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een actieve groothandel in o.A. Parfum, cosmetica en huishoudelijke producten. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit tegen een lage prijs en milieu vriendelijk. Onze producten s...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »