Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Trainee Gedragsdeskundige

Functie Trainee
Education level WO
Location Amsterdam
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking De vergoeding is op basis van 4 dagen per week

Taakomschrijving

Dit bedrijf is per direct op zoek naar een trainee gedragsdeskundige (m/v). Als trainee doe je ervaring op met de behandeling en begeleiding van kinderen met autisme. Ook leer je het zorgproces kennen, waaronder ook het toepassen van de ABA methode.

Functie-eisen: Je hebt de opleiding WO Psychologie of (Ortho)pedagogiek afgerond of je bent in je laatste jaar. Je bent drie tot vier dagen per week beschikbaar voor de periode van zes maanden. Je wilt graag praktijkervaring opdoen met begeleiding en behandeling van kinderen met autisme.

Bedrijfsprofiel: dit bedrijf is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe. Wij zijn een organisatie die gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen en dat ieder kind een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. We begeiden en behandelen kinderen van anderhalf tot vijftien jaar.

Wat bieden wij? Als trainee bieden wij je een vergoeding van €250 per maand waarbij de reiskosten volledig worden vergoed. Daarnaast bieden wij je een mooie leerplek binnen een team van gedreven en gepassioneerde medewerkers. Raeger is een snelgroeiende stichting. Wie weet wat we je kunnen bieden als het traineeship met succes is afgerond?

Soort dienstverband: Stage

Salaris: €250,00 per maand

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »