Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

WO Masterstage pscyhologie of (Ortho)pedagogiek volgen of pas afgestudeerd?! Volg dan de traineeship Gedragsdeskundige in Amsterdam, Rotterdam of Spijkenisse!

Functie Trainee gedragsdeskundige
Opleidingsniveau WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 62 - 312
Salaris opmerking De vergoeding is afhankelijk van de beschikbaarheid

Taakomschrijving

Dit bedrijf is per direct op zoek naar een trainee gedragsdeskundige (m/v). Als trainee doe je ervaring op met de behandeling en begeleiding van kinderen met autisme. Ook leer je het zorgproces kennen, waaronder ook het toepassen van de ABA methode.

Functie-eisen: Je hebt de opleiding WO Psychologie of (Ortho)pedagogiek afgerond of je bent in je laatste jaar. Je bent drie tot vier dagen per week beschikbaar voor de periode van zes maanden. Je wilt graag praktijkervaring opdoen met begeleiding en behandeling van kinderen met autisme.

Bedrijfsprofiel: dit bedrijf is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe. Wij zijn een organisatie die gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen en dat ieder kind een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. We begeiden en behandelen kinderen van anderhalf tot vijftien jaar.

Wat bieden wij? Als trainee bieden wij je een vergoeding van €250 per maand waarbij de reiskosten volledig worden vergoed. Daarnaast bieden wij je een mooie leerplek binnen een team van gedreven en gepassioneerde medewerkers. Raeger is een snelgroeiende stichting. Wie weet wat we je kunnen bieden als het traineeship met succes is afgerond?

Soort dienstverband: Stage

Salaris: €250,00 per maand

Werkzaamheden

 • Kinderen met Autisme begeleiden en behandelen met de ABA methode
 • Behandelplannen opstellen
 • Oudertrainingen volgen

Gewenste profiel

 • Goed onderlegd in de Nederlandse taal
 • Leergierig

Wat bieden wij

 • Reiskostenvergoeding
 • Stagevergoeding
 • Stagebegeleiding

Raeger Autismecentrum is per direct op zoek naar enthousiaste trainees voor drie tot vier dagen per week. Ben je geïnteresseerd in ons werk en heb je een afgeronde WO Psychologie of (Ortho)pedagogiek, dan is Raeger Autismecentrum dé plek voor jou!

Leertraject In de functie van Trainee houd je je bezig met bevorderen van de cognitieve en sociale vaardigheden van kinderen met autisme. Je wordt opgeleid om als gedragsdeskundige aan de slag te gaan. Het leertraject ziet er als volgt uit: - Je leert kinderen binnen het ASS te begeleiden en te behandelen in zowel groepsverband als op individueel niveau

Leerdoelen

Tijdens je traineeship werk je aan de volgende leerdoelen: - Flexibiliteit. Het kunnen overschakelen naar en uitvoeren van diverse taken. Je bent op meerdere groepen inzetbaar en werkt met verschillende leeftijden Behandeling en begeleiding op basis van ABA kunnen bieden aan kinderen met autisme - Omgaan met collega’s: samenwerking, mening uiten, hulpvraag stellen, omgaan met bedrijfsregels - Zorgproces onder de knie krijgen: schrijven van een behandelplan, meten van de voortgang van de kinderen met behulp van datasheets en VB-MAPP, voeren van oudergesprekken - Oudertrainingen. Gedurende je traineeship heb je veel contact met ouders. Samen met de mentor van jouw groep bereid je tussentijdse evaluatiegesprekken en maandelijkse oudertrainingen voor.

Jouw profiel

 • Je hebt zojuist de opleiding WO Psychologie of (Ortho)pedagogiek afgerond
 • Je bent drie tot vier dagen per week beschikbaar voor de periode van zes maanden
 • Je wilt graag praktijkervaring opdoen met begeleiding en behandeling van kinderen met autisme

Wat bieden wij? Als trainee bieden wij je een vergoeding van € 250,- per maand waarbij de reiskosten volledig worden vergoed. Daarnaast bieden wij je een mooie leerplek binnen een team van gedreven en gepassioneerde medewerkers. Tijdens je traineeship volg je een 40-urige durende training op het gebied ASS en ontvang je begeleiding van BCBA gecertificeerde behandelaars. Ook neem je deel aan diverse interne trainingen. Raeger is een snelgroeiende stichting. Wie weet wat we je kunnen bieden als het traineeship met succes is afgerond?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren