Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

ALLROUND STAGE BIJ NOPOINT / SNOTYOUNG Fotostudio's

Functie Fotografie assistent & Beeldbewerker
Education level MBO, HBO, WO
Location Vught
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Door de snelle groei van opdrachten zijn we op zoek naar een stagiaire die ons kan ondersteunen in alles wat er komt kijken bij het runnen van een fotostudio. Tijdens je stage krijg je veel verantwoordelijkheid en wordt het zeer op prijs gesteld als je initiatief toont. De focus ligt op assisteren en beeldbewerking, maar er is ook ruimte voor creatief werk en productie. Het wordt gewaardeerd als je met nieuwe ideeën, plannen of inbreng komt en je bent een volwaardig onderdeel van ons jonge creatieve team. Als allround stagiair vorm je een belangrijke bouwsteen in onze groei, dus het is vooral belangrijk dat je qua stijl en ambitie bij ons past.

Werkzaamheden?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het assisteren bij de productie van foto- en videoshoots - Beeldbewerking - Het meedenken met nieuwe strategieën en creatieve ideeen - Het beheren van onze social media kanalen - Het creëren van moodboards en concepten

Werkzaamheden

  • creatief werk
  • photoshop
  • beeldbewerking
  • fotografie assistent

Gewenste profiel

  • Creatief, zelfstandig en ondernemend
  • Schriftelijke goede beheersing van Nederlands én Engels
  • Kennis van Photoshop is een pré

Mail dan direct je CV en een creatieve motivatie naar roel@nopoint.nl. Vermeld daarbij ook wat je zelf graag zou willen leren/ontwikkelen en wat je denkt te kunnen bijdragen aan het team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

We create visual content.

Safety first is never the right policy to adopt in order to make your dreams come true. That’s why adventure is the foundation of anything we do.

We honor the import...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »