Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende event stage bij SportVibes

Functie Stage Eventmanager grootste schoolsportcompetitie van NL: Olympic Moves
Education level HBO
Location Den Haag
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wij zijn van februari t/m juni 2019 op zoek naar organisatietalenten die met veel plezier en passie een regionale finale van Olympic Moves, de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, willen organiseren. Naast het organiseren van een regionale finale , zal je ook betrokken worden bij de landelijke finale, Olympic Moves The School Final. Je bent sociaal, sportief, communicatief sterk en zelfstandig. Daarnaast weet je hoe je je flexibel moet opstellen en spreek je de verschillende doelgroepen met de juiste toon aan.

Je krijgt de opdracht om zelf een Olympic Moves regionale finale te organiseren. In 2019 worden er in totaal 9 finales georganiseerd, verspreid door heel Nederland (Dordrecht, Assen, Almere, Apeldoorn, Hoogeveen, Veenendaal, Nijmegen, Alkmaar, Venlo). De stage heeft daarom ook niet 1 bepaalde werkplek in Nederland. We zijn erg flexibel met de woonplaats van de student en kijken vanuit dit oogpunt naar een geschikte werkplek.

Gedurende deze stage ben je eindverantwoordelijk voor de communicatie, PR, sponsoring en financiën van het evenement. Hierbij moet je denken aan het maken van planningen, begroting, een programmaboekje, persberichten, regelen van een fotograaf en een videoploeg voor de aftermovie en natuurlijk het werven van sponsoren voor een zo groot mogelijk organisatiebudget. Tevens ben je verantwoordelijk voor een spetterende openingsshow waarbij je zorgt voor een DJ, presentator en acts.. Bij de landelijk finale, Olympic Moves The School Final, zal je als locatiemanager betrokken worden en hierbij de passende voorbereidende werkzaamheden oppakken zoals: communicatie met stakeholders, opzetten draaiboek en het maken van een brandingplan.

Werkzaamheden

  • Samen met een andere stagiair ben je verantwoordelijk voor de communicatie, PR, sponsoring en financiën van de regionale finale;
  • Je onderhoudt contacten met scholen, docenten LO en beheerders van de sportlocaties;
  • Een keer per week presenteer je kort aan het team van Olympic Moves wat de status is van jouw regionale finale, brainstorm je over problemen en mogelijke oplossingen en stel je een agenda op.

Gewenste profiel

  • Een ondernemende hands-on mentaliteit;
  • Een organisatietalent met een passie voor sport;
  • Verantwoordelijkheid, leergierigheid en flexibiliteit;
  • Een echte teamplayer
  • The sky is the limit, hoe gekker hoe beter;

Wat bieden wij

  • Werkervaring bij de grootste schoolsportcompetitie van Nederland – Olympic Moves; Professionele workshops waarin je alle trends en ontwikkelingen van social media hoort, de wondere wereld van de sport

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »