Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Uitdagende HBO marketing stage/afstudeerplek bij non-profit organisatie in Deventer

Functie Database marketeer
Education level HBO, WO
Location Deventer
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 250

Taakomschrijving

Om aan het toenemende aantal hulpvragen van kinderen in armoede – die binnenkomen via maatschappelijke organisaties – tegemoet te kunnen komen, heeft Kinderhulp ambitieuze plannen en daarbij horende fondsenwervingsdoelstellingen. Onze database is daarbij van essentieel belang. Daarom is Kinderhulp op zoek naar een stagiair of afstudeerder Database Marketing.

Wat ga je doen:

  • Als stagiair Database Marketing doe je onderzoek naar de achterban van o.a. donateurs, supporters en collectanten van Kinderhulp. We willen daarmee nog beter aansluiten op hun behoeften en wensen en gerichter onze marketing inspanningen inzetten.
  • Daarnaast is jouw kennis en inzicht nodig voor de inrichting en aanpak van ons databasemanagement; wat hebben we nodig om het doel te bereiken en hoe pakken we dit aan?
  • Je bent onderdeel van een enthousiast team van collega’s, die zich bezig houden met uiteenlopende CRM-activiteiten zoals (e)mailing, campagnes, sales support en data management. Daarbinnen heb je een plek waar je voornamelijk zelfstandig aan de slag kan gaan.

Werkzaamheden

  • Analyseren en adviseren

Gewenste profiel

  • Opleiding op HBO of WO niveau zoals Bedrijfskundige Informatica, Marketing en Data. Kennis van/of interesse in data(bases), kennis van MS Access en MS Excel,Navision. Resultaatgericht en zelfstandig.

Wat bieden wij

  • Leuke stageplek of afstudeerplek bij een goed doel. Een kans om kennis en ervaring op te doen bij een professionele organisatie in goede doelensector. Informele sfeer en een mooie stagevergoeding.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan z.s.m. contact op met Joyce Smeltink, fondsenwerver Kinderhulp, via Stageplaza.nl. Zij kijkt graag met je naar de mogelijkheden voor een leuke, uitdagende stageperiode bij Nationaal Fonds Kinderhulp.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ieder kind moet erbij kunnen horen. Voor 1 op de 8 kinderen in ons land is dat helaas niet zo vanzelfsprekend, zij groeien namelijk op in armoede en voelen zich buitengesloten. Kinderhulp helpt hen...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »