Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende HBO stage bij website van de Persgroep

Functie Stagiair Projectmanagement Tweakers - afdeling Concepts
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 375

Taakomschrijving

Binnen Tweakers zijn we op zoek naar een stagiair projectmanagement per januari/februari 2019. We zoeken een echte aanpakker die ons kan helpen bij de realisatie van mooie campagnes met adverteerders. Team Concepts houdt zich vooral bezig met het bedenken en realiseren van creatieve campagnes voor adverteerders op Tweakers. Van branded content en community-activaties tot unieke events en videoproducties. Wij zoeken iemand die georganiseerd en zelfstandig te werk gaat en zodoende ervoor zorgt dat onze klanten met een tevreden gevoel terugkijken op een samenwerking met Tweakers.

Hoe ziet je dag er zoal uit?

Je pakt de pont naar de NDSM, zegt Sonja gedag bij de receptie en pakt de lift naar de 7e. Nadat je computer is opgestart begint je dag met de eerste reacties monitoren uit de community op een nieuwe actie die in de ochtend live is gegaan. Als je alle banners hebt aangezet en screenshots hebt gemaakt van de campagne, loop je de planning door van een testpanel van de nieuwste smartphone en pak je de openstaande punten op. Hierna verwerk je de laatste informatie van de Tweakers Express op de website. Na een lekkere lunch zoek je in DFP en Google Analytics de resultaten op van weer een andere campagne, verwerkt deze in Excel en maakt de eindevaluatie op in een mooie Powerpoint presentatie. Daarna schrijf je een uitgebreide briefing voor enkele testers die een router mogen reviewen, vraag je enkele offertes op voor de realisatie van een custom made online game en geef je de laatste pakketjes met mooie prijzen af bij de receptie om verstuurd te worden aan de winnaars. Tijd om weer naar huis te gaan en de pont te pakken.

Team

Tweakers Concepts – ook wel bekend als Bureau Gekkigheid - bestaat uit twee disciplines die nauw samenwerken: conceptontwikkeling en projectmanagement. Ondersteund door enkele grafisch vormgevers, heeft dit de laatste jaren aardig wat mooie campagnes opgeleverd. Wil je weten wat we NU doen? Kijk dan op de actiepagina van Tweakers.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omv...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »