Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Uitdagende marketing & communicatie stage in de wereld van cosmetica!

Functie Grafisch vormgever, audiovisuele communicatie
Education level HBO
Location Surhuisterveen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Nader overeen te komen
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

Je hebt al enige ervaring in het bewerken van video’s (vlogs) en grafische communicatie is helemaal jouw ding? Het lijkt je leuk om meer te leren over de wereld van cosmetica? Daarnaast ben je ook nog eens op zoek naar een stageplaats waarin je helemaal los kunt gaan met je creatieve ideeën en waar je vooral veel kunt leren? Dan zijn wij de perfecte match!

Voor onze marketing & communicatie afdeling hebben we plaats voor een ambitieuze stagiaire die zich voornamelijk bezig gaat houden met videomarketing, grafische vormgeving en meewerktaken binnen de afdeling.

Wie zijn wij? De Valois Cosmetics is een groeiend bedrijf in de wereld van cosmetica. Wij zijn een groothandel en leveren producten aan een groot aantal schoonheidssalons in heel Nederland. Daarnaast bedienen we ook de consumentenmarkt vanuit onze eigen webshop. Het hoofdkantoor bevindt zich in Surhuisterveen en daar is de beschikking over een prachtige schoonheidssalon in een natuurlijke omgeving.

Wat kun je bij ons leren? De Valois Cosmetics groeit, en dat vergt een compleet nieuw marketing- en communicatiebeleid. Dit is een intensief proces waar je ook bij betrokken zult zijn. Er wordt een compleet nieuw concept ontwikkeld voor de webshop en overige websites om het beste rendement uit ons marketingbeleid te halen. Dit is een ontwikkeling waar je tijdens je stageperiode ontzettend veel van kunt leren in de B2B en B2C markt. De marketing en communicatie specialist binnen het bedrijf zal je intensief begeleiden gedurende je stageperiode en samen met jou een plan gaan opstellen om aan je ontwikkeling te werken. Je komt te werken in een klein en hecht team waar je alle mogelijkheden krijgt aangereikt om je stage tot een succes te maken.

Wie zoeken wij? Wij zijn een ambitieus en vooruitstrevend bedrijf en daarom willen we alleen de beste stagiaires de kans geven om bij ons te komen leren. Creativiteit en een gezonde dosis motivatie vinden wij het belangrijkste, er zijn natuurlijk wel een paar ‘eisen’ die handig zijn om je werk goed te kunnen uitvoeren. De startdatum is 1 november, maar kan ik overleg ook eerder of later plaatsvinden.

Denk je na het lezen van de vacature ook dat wij de perfecte match zijn? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie! Voor vragen over de vacature kun je terecht bij:

Bianca Sjaardema Marketing & Communicatie 0512-364623 communicatie@devaloiscosmetics.nl

Werkzaamheden

 • Opnemen en bewerken van vlogs (videoblogs)
 • Ontwerpen van grafische communicatiemiddelen zoals posters, (product) brochures, aanbiedingen, promotiekaarten, waardebonnen voor print & web
 • Ondersteunende marketing en communicatie werkzaamheden zoals het schrijven van (web)teksten en het meehelpen tijdens evenementen of beurzen.

Gewenste profiel

 • Creatief ( zowel conceptueel als visueel)
 • Aantoonbare ervaring met het bewerken van video’s en grafische communicatiemiddelen
 • Je hebt kennis van/ ervaring met Adobe Photoshop en Illustrator
 • Uitstekende studieresultaten
 • Je bent zelfstandig, verantwoordelijk en gemotiveerd
 • tudent van de opleiding Communicatie, Communicatiesystemen, Multimedia, Audiovisueel of een vergelijkbare opleiding op HBO/MBO-4 niveau.
 • Je hebt de wil om te leren en je gaat voor het maximaal haalbare resultaat
 • In het bezit van een geldige OV jaarkaart

Wat bieden wij

 • Goede begeleiding
 • Klein en gezellig team
 • Leerzame stageplaats
 • Gevarieerde opdrachten
 • De kans om jezelf te ontplooien
 • Vrijheid en zelfstandigheid

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

De Valois Cosmetics is een groeiend bedrijf in de wereld van cosmetica. Wij zijn een groothandel en leveren producten aan een groot aantal schoonheidssalons in heel Nederland. Daarnaast bedienen we...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »