Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende marketing stages bij Veenman a Xerox Company (onderzoek & meewerk)

Functie Marketing medewerker
Education level HBO, WO
Location Capelle aan den IJssel
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 250

Taakomschrijving

Veenman heeft op korte termijn twee uitdagende stageplaatsen beschikbaar. Het betreffen onderzoeksstages voor een periode van 3-4 maanden (32-40 uur/week). Aanvang van de stage is in overleg vast te stellen.

Onze Marketing afdeling is volop in ontwikkeling. De afdeling bestaat uit de disciplines Business Solutions Management, PR & Communicatie, Events & Incentives, en Database Assisted Marketing. Op deze gebieden biedt de afdeling marketing onze (sales) medewerkers optimaal support. Binnen de professionaliseringsslag die de afdeling aan het maken is een belangrijke doelstelling het formaliseren van een Product Marketing Strategie.

Stageplek 1:

Als stagiair ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en met name ook verrijken van het al bestaande online marketing plan. Hierbij kun je denken aan het in kaart brengen van het online profiel van onze klanten en doelgroepen, monitoren van social media activiteiten (extern / intern), bedenken van ludieke social media acties en het updaten/uitbouwen van bestaande social media pagina’s. Ook vragen wij jou om een plan te maken en uit te voeren met als doel het verhogen van het aantal volgers.

Profiel: Je bent 3e-4e jaars HBO student op het gebied van Marketing/Communicatie en Online media. Wij vragen ondernemerschap, goede communicatieve vaardigheden, zelfstandigheid, creativiteit en een praktische instelling.

Stageplek 2:

Als stagiair ben je verantwoordelijk voor één specifiek onderzoeksproject gericht op onze ‘Product Marketing Strategie’. Het doel van het marktonderzoek is tweeledig. Ten eerste een onderzoek naar de markt in algemene zin inclusief klantbehoeftes t.a.v. Integrated Document Management. Ten tweede zal er een klantonderzoek gedaan moeten worden naar de mogelijkheden van flexibele en nieuwe contractvormen en concepten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het totale onderzoeksproject en kunt de onderzoeksresultaten vertalen naar een helder rapport wat ons in staat stelt om snel te implementeren. Een belangrijke onderdeel van het onderzoek zijn interviews.

Uiteraard maak je gedurende deze periode ook kennis met diverse aspecten van het Marketing vak en zal je een bijdrage gaan leveren aan de dagelijkse werkzaamheden. Je werklocatie is Capelle aan den IJssel.

Profiel: Je bent 3e-4e jaars HBO student, analytisch, ondernemend, planmatig, communicatief vaardig en praktisch ingesteld. Je bent als geen ander in staat gedegen onderzoek uit te voeren en de onderzoeksresultaten middels een optimaal advies naar de praktijk te vertalen. Wij hebben lichte voorkeur voor studierichtingen bedrijfskunde, Commerciële economie en/of Marketing.

Wij bieden Naast een aantrekkelijke stage binnen een dynamische organisatie met een open bedrijfscultuur, maak je deel uit van een enthousiast en jong marketingteam. De werksfeer is informeel maar professioneel. De stagevergoeding is maximaal € 250,- netto (op basis van 40-urige werkweek).

Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze stage bij Veenman? Reageer dan direct en vertel ons waarom deze stage jou op het lijf geschreven is. Reacties kun je sturen naar solliciteren@veenman.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in ‘Bu...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »