Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende marketingsstage in Utrecht

Functie Marketingassistent (24-40 uur)
Opleidingsniveau MBO
Locatie Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende stage bij één van de beste hogescholen van Nederland? Lees dan verder, want dit bedrijf is op zoek naar een stagiair(e) Marketing voor de marketingafdeling!

De functie

Je komt te werken op ons moderne hoofdkantoor op loopafstand van station Utrecht Centraal. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek. Je werkt hier samen met ongeveer 40 collega’s; de marketingafdeling bestaat uit 9 collega’s.

Als stagiair(e) op de afdeling marketing help je mee met de administratieve kant van mailings, zorg je ervoor dat diverse documenten op de juiste manier worden bewaard, ondersteun je het online team en help je mee met de verwerking van enquêtes. Extra uitdagend aan deze stage is dat je naast het uitvoeren van administratieve taken ook meewerkt met de marketingafdeling. Zo ben je bijvoorbeeld betrokken bij de communicatie rondom open dagen, denk je mee over social media en ondersteun je het team met de interne communicatie.

Wie ben jij?

Je staat stevig in je schoenen en hebt plezier in wat je doet. Je:

  • volgt momenteel de mbo3-opleiding secretaresse óf de mbo4-opleiding managementassistent/directiesecretaresse of je volgt een hbo-opleiding in de richting van marketing;
  • bent 24-40 uur per week beschikbaar;
  • bent een harde werker en wilt jezelf graag verder ontwikkelen;
  • hebt affiniteit met marketing/vormgeving;
  • werkt nauwkeurig en planmatig;
  • beheerst de Nederlandse taal goed;
  • kunt goed werken met Excel, Word en verschillende CMS-systemen.

Stage lopen bij Tio betekent een uitdagende stage van 24 tot 40 uur per week bij één van de beste hogescholen van Nederland. dit bedrijf is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business, rechten en commerciële economie. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan aan kop in de verschillende rankings. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht.

Interesse?

Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan uitsluitend via de knop 'solliciteer' op de Tio-vacaturesite. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Geert van der Meer; Commercieel manager; uitsluitend bereikbaar per e-mail via g.vandermeer@tio.nl. Direct na binnenkomst van de eerste reacties beginnen wij met de selectie van kandidaten. Dus snel reageren helpt! Bij eventuele technische problemen rondom de sollicitatie kun je contact opnemen met onze helpdesk, via helpdesk@tio.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren