Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende stage als support en kwaliteitsmanager bij Pararius Office

Functie Support en kwaliteit manager Pararius Office (stage)
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 400

Taakomschrijving

Dit bedrijf is het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland. Het begon in 2006 met twee jonge ondernemers met de droom om een landelijk platform te starten voor huurwoningen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een professionele organisatie waar we er met zijn allen voor zorgen dat we online diensten leveren waar onze gebruikers blij van worden. dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam in een hip en bruisend kantoor met uitzicht over de stad.

Om makelaars nóg beter van dienst te kunnen zijn ontwikkelt dit bedrijf ook vooruitstrevende makelaarssoftware voor makelaarskantoren onder de naam dit bedrijf Office. Ruim 300 makelaars starten ‘s ochtends op met dit bedrijf Office als CRM-pakket en sluiten deze pas af als ze naar huis gaan. Makelaars bouwen op de functionaliteiten die afgestemd zijn op hun dagelijkse behoeften.

Hoe ziet jouw dag eruit? Je haalt een kop koffie of perst een gezonde smoothie, zet je computer aan en gaat aan de slag. De eerste klant belt met een vraag over het inschieten van een afspraak in de agenda van dit bedrijf Office. Jij levert super klantvriendelijke support. Je stelt de juiste vragen en helpt met uitleg over hoe de klant het beste de agenda-functie kan gebruiken.

Bij het volgende telefoontje tref je een klant die vraagt naar de mogelijkheid om zijn bedrijfs facebook pagina te koppelen aan zijn website. Je duikt daar vervolgens direct in, checkt het online ticketsysteem en bekijkt of het issue al bekend is en al wordt opgepakt door IT. Je stuurt waar nodig bij door contact te leggen met het IT-team. Doordat jij direct actie onderneemt is het probleem snel opgelost en hangt de klant met een tevreden gevoel de telefoon op.

Na de lunch ga je aan de slag met het maken en aanpassen van een website template. Je kiest hierbij de juiste kleuren, bedenkt een leuke slogan en zorgt ervoor dat de juiste informatie aanwezig is op de website van de nieuwe klant. Vervolgens beantwoord je opnieuw vragen van bellende klanten en benader je klanten proactief voor de verhoging van de algemene tevredenheid en het gebruik van dit bedrijf Office.

Werkzaamheden

 • Eerste aanspreekpunt voor klanten (support)
 • Klanttevredenheid waarborgen en verhogen
 • Account Management

Gewenste profiel

 • Je bent proactief, klantvriendelijk, analytisch sterk en werkt secuur
 • Je hebt goede Nederlandse communicatieve vaardigheden
 • Je hebt geen angst voor de telefoon
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden
 • Je bent tech-savvy
 • Je hebt passie voor een tevreden klant

Wat bieden wij

 • Een interessante stage binnen een succesvolle en krachtige organisatie, waar in totaal 50 helden doen waar ze goed in zijn
 • Een stagevergoeding van € 400,- per maand
 • Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je gaat uitvoeren
 • Direct contact met klanten, gebruikers en collega’s
 • Een enthousiast en gedreven team dat niet kan wachten om je te leren kennen
 • Een informele, no-nonsens werksfeer, waar open communicatie, korte lijnen en -last but not least- een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels aan onze bar op kantoor

Ben jij ook zo enthousiast? Neem dan contact op met Dominique Meesters via d.meesters@pararius.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn het grootste platform voor huurwoningen in Nederland met grootse plannen voor de koopmarkt. Opgericht in 2006 door makelaars met marktkennis en de droom om de destijds versplinterde huurma...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »