Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Creatieve en afwisselende stage Webdesigner / Front End Developer in Amersfoort

Functie Webdesigner / Developer
Education level HBO
Location Amersfoort
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Dit bedrag is afhankelijk van het opleidingsniveau, studiejaar en dagen.
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Ben je opzoek naar leuke en afwisselende stage op korte termijn als Webdesigner / Front End Developer. Solliciteer dan bij Q&A Research & Consultancy!

Beschrijving

Q&A is een onderzoek- en adviesbureau waarbij het uitvoeren van onderzoek en uitbrengen van advies ten behoeve van retailers centraal staat. Q&A voert onder andere jaarlijks het 'beste winkelketen van nederland' onderzoek uit. De student zal gedurende zijn stageperiode participeren in diverse projecten.

Bij de onderzoeken zal de student bij alle fasen van webdesign betrokken worden. Dit omvat onder andere het opzetten / onderhouden van websites, opmaken / versturen nieuwsbrieven, maken van digitaal promotiemateriaal en eventueel traditionele media. Tevens zal de stagiair worden ingezet bij het visuele gedeelte van onderzoeksvragenlijsten (templates, afbeeldingen en dergelijke).

Bij voorkeur laten wij de stagiair een geheel project doorlopen. Dit is echter afhankelijk van de doorlooptijd. Dit betekent dat de stagiair ook meerdere projecten zou kunnen doorlopen of in elk geval betrokken is bij meerdere projecten.

Het is mogelijk dat de student een opdracht die vanuit zijn of haar opleiding is geformuleerd kan uitvoeren of op basis van een opdracht af te studeren. In overleg met de stagiair zal worden bepaald wat de precieze inhoud van deze opdracht(en) zal / zullen zijn.

Bedrijfsinformatie

Q&A Research & Consultancy is een onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd in klantgerelateerd onderzoek voor onder andere retailers met grotere groepen consumenten. Door kwalitatief en kwantitatief onderzoek te combineren met specifieke kennis over retail, is Q&A in staat de onderzoeksresultaten te vertalen naar adviezen die direct in praktijk gebruikt kunnen worden.

Ben jij degenen die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Werkzaamheden

  • Zie omschrijving.

Gewenste profiel

  • Ruime kennis van HTML en CSS.
  • Redelijke kennis van Javascript.
  • Kennis van Joomla! (CMS), De meeste websites van ons zijn gebaseerd op het Joomla! CMS.
  • Enige kennis van mobile webdesign.
  • Pre's: kennis van Illustrator & Indesign.
  • Must: Portfolio met eigen werk
  • Kennis van Photoshop.

Wat bieden wij

  • We zijn een jong dynamisch team dat studenten graag de kans geeft om kennis in de praktijk te brengen
  • Je kunt vrijwel direct je creativiteit kwijt bij het ontwerpen van bijvoorbeeld promotiemateriaal, banners, aanpassen van sites etc.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Binnen de dit bedrijf groep worden onderzoeks- en advieswerkzaamheden gedaan en opleidingen en trainingen gegeven aan en voor retailers met grotere groepen consumenten, vastgoed organisaties en ove...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »