Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Uitdagende Communicatie Stage

Functie Stagiair(e) Communicatie
Education level HBO
Location Wassenaar
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN UITDAGENDE COMMUNICATIE STAGE?

Kom dan stage lopen bij team Communicatie van dit bedrijf!

De organisatie

De medewerkers van de gemeente Voorschoten en de gemeente Wassenaar vormen één organisatie voor twee gemeenten onder de naam ‘dit bedrijf’. Alle medewerkers werken voor zowel de gemeente Voorschoten als de gemeente Wassenaar. Door de samenvoeging ontstaat een organisatie die sterker, beter en goedkoper is.

De stage

Als stagiair werk je mee met de communicatieadviseurs van team Communicatie. Je helpt onder andere bij organiseren van evenementen, het bijhouden van de website, het schrijven van persberichten en nieuwsbrieven en het maken van uitnodigingen.

Wat zoeken wij?

Je bent een derdejaars student die een studie communicatie of journalistiek op minimaal HBO niveau volgt. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken, maar vraagt wel om begeleiding als het nodig is. Je houdt van samenwerken, bent enthousiast en durft initiatief te nemen.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en allround stage in een leuk, ambitieus en jong team. Je ontvangt een stagevergoeding. De stage is in principe voor vier tot vijf maanden: van september 2016 tot februari 2017 (periode is flexibel).

Het team

Het team Communicatie is verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie van de gemeenten Voorschoten en Wassenaar, woordvoering en de secretariële ondersteuning van de beide colleges van burgemeester en wethouders. Verder werkt de afdeling samen met collega’s binnen de regio Haaglanden en Hollands Midden. Het team Communicatie is onderdeel van de afdeling Personeel, Organisatie en Informatie (POI) en is gevestigd op het gemeentekantoor in Wassenaar.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met team communicatie, Laura Jongeneel, tel. 14070. Als je geïnteresseerd bent in de stageplaats kun je een motivatie en CV sturen via de link op onze website dit bedrijf

Gewenste profiel

  • Je bent een derdejaars student die een studie communicatie of journalistiek op minimaal HBO niveau volgt.
  • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken, maar vraagt wel om begeleiding als het nodig is.
  • Je houdt van samenwerken, bent enthousiast en durft initiatief te nemen.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een uitdagende en allround stage in een leuk, ambitieus en jong team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf werkt voor twee gemeenten: Voorschoten en Wassenaar. Opgericht in 2013 zijn wij een jonge organisatie met een oude herkomst. De WODV heeft een prettige en informele werksfeer en biedt v...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »