Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Vacature stage Systeem Beheerder

Functie Vacature stage Systeem Beheerder
Education level MBO, HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3 of 4

Taakomschrijving

Het bedrijf dit bedrijf is een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf in software ontwikkeling. dit bedrijf staat voor Open, Eerlijk en Transparant en wil zich op deze manier onderscheiden van de gevestigde orde in de sector. dit bedrijf is opgericht door een team van zeer ervaren bancaire professionals en software ingenieurs met een gezamenlijke missie: het ontwikkelen van het beste core-banking platform in de wereld. En dit gaat niet onopgemerkt: in 2011 hebben wij de Accenture Innovation Award gewonnen en in 2012 de Gouden Stier (De Oscar’s van de beleggingswereld).

De uitdaging Jouw taken binnen deze organisatie zijn zeer divers. Je functie wordt beschreven als systeembeheer, netwerkbeheer en technisch applicatiebeheer. Je zult je bezighouden met het dagelijkse beheer van de interne omgeving en de Cloud omgeving (IAAS), het managen van de netwerken en een stuk support op de intern ontwikkelde applicaties. We draaien onze software in de cloud van Amazon. De applicaties worden afgenomen door grote financiële partijen, dus uitdagingen genoeg! Je werkt in een team met 5 zeer ervaren systeembeheerders die open en toegankelijk zijn voor al jouw vragen.

Het aanbod Je werkt in een ambitieus en enthousiast team in het centrum van Amsterdam. We doen ons uiterste best om het werkklimaat zo fijn mogelijk te maken. Denk hierbij aan gym van 120 vierkante meter inclusief kleedkamers en douches waar kickboks- en yogalessen worden gegeven. Relax ruimtes met een pooltafel, tafeltennis tafel en een kantine met een bar in één van de mooiste panden van Amsterdam (vinden wij).

Solliciteren? Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar work@ohpen.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is a young, ambitious and dynamic company in cloud Banking Software Development. Founded in 2009 by a team of highly experienced banking professionals and software engineers that all sh...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »