Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Wanted: Social media-freaks to join our “revolution in a cup”

Functie Online Marketeer
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Ja

Taakomschrijving

Ben jij helemaal web 2.0, altijd en overal online en wil je echt invloed hebben op hoe de wereld er van morgen uitziet? Dan ben jij wellicht de geschikte persoon voor deze stage!

We zoeken mensen die serieuze ambities hebben - net zoals wij. Creatieve stagiairs die het internet afstruinen naar de tofste foto's, video's, tweets, GIFjes en ander materiaal en daarmee vanuit een creatieve invalshoek als content curator voor dit bedrijf opereren. Maar ook actief op zoek gaan naar thoughleaders met behulp van de nieuwste social media technologieën.

Wie is dit bedrijf?

dit bedrijf Coffee is wat je noemt een social coffee enterprise: Op basis van de revolutionaire FairChain principes neemt zij koffie keten op de schop. Slechts 0,6% van alle koffie die wij drinken is gebrand in het land van herkomst. Dit terwijl gebrande koffie met gemak 5x meer opbrengt dan groene bonen en deze landen dat geld heel hard nodig hebben. Ontwikkelingshulp? Nergens voor nodig vinden wij. Als we de macht van de grote koffie multinationals een beetje aanpakken zijn we daar in 1 generatie van af. Doe je meer aan onze revolution in a cup?

Jij past in ons team bij ons als je voldoet aan het volgende profiel:

 • Je studeert aan een HBO-opleiding in de richting Media, Informatie en Communicatie of Marketing en Communicatie
 • Je bent een social media-gek en bent op de hoogte van de ontwikkelingen en trends op dit gebied (als jij een blog, Twitterfeed of Pinterestpagina met veel volgers hebt is dat voor ons een goed teken)
 • Je bent creatief, handig met Photoshop, schrijft vlot en leest graag over design maar ook over tech start-ups. Wallpaper meets Wired, Techcrunch meets Mediametic.
 • Je bent gemotiveerd en in staat zelfstandig te werken en te organiseren. Altijd met humor, slim en scherp.
 • Je bent net zo gek als wij van een lekkere kop koffie!
 • Je staat achter onze revolutionaire visie en bent gemotiveerd dit uit te stralen naar de buitenwereld

Startdatum stage: bij voorkeur per direct Duur: 5 maanden (fulltime) Locatie: Amsterdam, nabij station Sloterdijk

Reageren

Ben je geïnteresseerd en voel je de kriebels om je in te zetten voor de revolutie? Stuur dan een reactie naar pleasereply@moyee.org ; De koffie staat!

Werkzaamheden

 • Je beheert de social media platforms zoals Twitter en Facebook en houd deze up to date;
 • Je struint internet af voor interessante en relevante content (blogs, artikelen, fotomateriaal e.d.) die je post op social media;
 • Je test de verschillende types content op effectiviteit voor een optimaal resultaat mbv. een social media monitoring tool;
 • Je zorgt dat jouw posts gedeeld en gewaardeerd worden met behulp van onze real-time dashboards;
 • Je verzorgt van in principe begin tot einde regelmatig originele social media acties en/of events;
 • Je denkt en helpt mee aan de creatieve layout van de social media pages;
 • Je zoekt en benadert potentiele bloggers op social media mbv. social media monitoring tools en vergroot hiermee ons klantenbestand.
 • Kortom, wij bieden jou een super toffe, leerzame en leuke stage waarbij je niet alleen jezelf verrijkt met nieuwe kennis en inzichten maar potentieel ook de wereld een stukkie beter achterlaat.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf Coffee is wat je noemt een “social coffee enterprise” Op basis van de revolutionaire FairChain principes neemt zij koffie keten op de schop. Slechts 0,6% van alle koffie die wij drin...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »