Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Web redactie Gay-Lifestyle Blog

Functie online communicatiestagiaire
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding
Salaris opmerking Marktconform
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong evenementenbureau gevestigd in Amsterdam dat zich specialiseert in het organiseren van gay feesten. Voor de periode van begin september 2013 zijn wij op zoek naar een enthousiaste online communicatiestagiaire voor minimaal vier maanden die zich bezig houdt met het feest HeartBeats, gericht op jonge gays in heel het land.

Je dagelijkse werkzaamheden zijn gericht op het schrijven en up-to-date houden van online zetten van creatieve teksten voor de HeartBeats Blog en Website. HeartBeats kent zo’n twintig bloggers & vloggers welke content aanleveren. Hierbij zoek je passend beeld en schrijf je inspirerende teksten ter ondersteuning. Je krijgt hierin veel vrijheid. Rondom de evenementen zijn er veel projecten en taken waarbij er in overleg word besloten welke goed bij je passen.
Functie eisen Voor deze functie zijn wij op zoek naar een creatief met affiniteit met onze doelgroep en aan de volgende eisen voldoet: zie werkzaamheden.

Reageren kan per e-mail naar: thomas@newstarevents.nl Stuur je cv voorzien van een foto en een motivatiebrief. Cv’s zonder motivatiebrief worden niet bekeken.

Werkzaamheden

 • Je dagelijkse werkzaamheden zijn gericht op het schrijven en up-to-date houden van online zetten van creatieve teksten voor de HeartBeats Blog en Website.
 • HeartBeats kent zo’n twintig bloggers & vloggers welke content aanleveren. Hierbij zoek je passend beeld en schrijf je inspirerende teksten ter ondersteuning.
 • Je krijgt hierin veel vrijheid. Rondom de evenementen zijn er veel projecten en taken waarbij er in overleg word besloten welke goed bij je passen.

Gewenste profiel

 • Voor deze functie zijn wij op zoek naar een creatief met affiniteit met onze doelgroep en aan de volgende eisen voldoet:
 • een relevante opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld communicatie, journalistiek of media, informatie & communicatie
 • goede schrijfvaardigheid en perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • enige ervaring met het schrijven van content, liefst voor het web.
 • Een goed oog voor beeld.
 • Affiniteit met evenementen en commercieel inzicht.
 • Sociaal en communicatief vaardig. Je bent full-time beschikbaar (min 4 dagen per week)
 • Wij gaan ervanuit dat je aan de hand van het bedrijfsprofiel een stage-opdracht / onderzoek voor je school bedenkt en hiervoor een opzet maakt mocht je op gesprek worden gevraagd.

Wat bieden wij

 • New Star Events biedt je een jonge en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.
 • Daarnaast word je nauwkeurig begeleid in je stage-opdracht en vinden wij jouw leerproces van groot belang.
 • Waar? Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is in 2010 opgericht door 4 studenten uit Groningen en is inmiddels snel uitgegroeid tot een bedrijf dat meerdere succesvolle feesten/concepten exploiteert in Noord en Oost Nederland.
...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »