Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Webdesigner / Social Media in Doorn

Functie Webdesigner / Social media analist
Education level MBO, HBO
Location Doorn
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg. Zowel de startdatum, als de duur van de stage en het aantal werkzame dagen per week zijn in overleg te bepalen.
Huidig opleidingsjaar 2 , 3 of 4

Taakomschrijving

De website, het uithangbord van je organisatie, is een afspiegeling van wie je bent en waar je voor staat. Onze organisatie wil in al haar activiteiten de nummer 1 zijn. Haar website zal dus ook de nummer 1 moeten zijn. Naast de website speelt Social Media ook een zeer belangrijke ondersteunende rol. Op dit moment staat het nog in de kinderschoenen.

Aan jou de uitdaging om dit vorm te gaan geven zodat het als een extra krachtig communicatiekanaal ingezet kan gaan worden. Het project trek je onder de regie van het hoofd van het supportteam.

Er zijn diverse opleidingen die voor deze stages in aanmerking komen, vandaar dat deze niet expliciet beschreven is.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is marktleider op het gebied van verkoop- en klantgerichtheidstrainingen. DOOR bestaat 30 jaar. Het is een franchiseorganisatie bestaande uit 20 franchisenemers en 10 vaste medewerkers....

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »