Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Welke stagiair(e) maakt van Foodkitchen een kwaliteitsbedrijf?

Functie Stagiair(e) of afstudeerder Kwaliteitszorg
Education level HBO, WO
Location Zevenbergen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3 of 4

Taakomschrijving

Houd je van bedrijfsprocessen optimaliseren, innovatie en kwaliteitszorg? En heb je ook nog affiniteit met lekker eten en ondernemen? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres!

dit bedrijf is een jong bedrijf dat hard aan de weg timmert. Verrassend en altijd vol inspiratie. dit bedrijf is een trendsettende importeur en distributeur van hippe foodproducten en delicatessen. dit bedrijf verkoopt heerlijke zoete en hartige producten aan winkels en horeca. Denk aan Choc-o-lait, Revolution Tea, chocolade, koekjes, kruiden, stoere producten voor BBQ en een breed assortiment voor het bakken en versieren van taarten en cupcakes. Ook ontwikkelt dit bedrijf eigen producten voor haar eigen merk à Table!, een Nederlands food lifestyle merk. Het is onze missie steeds weer te verrassen met iets nieuws. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op www.foodkitchen.nl.

Vanaf december/januari zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) of afstudeerder op het gebied van kwaliteitszorg.

Je krijgt de unieke kans om dit bedrijf te helpen een kwaliteitscertificaat te behalen!

Samen met een expert op het gebied van kwaliteit help je mee met het opzetten en implementeren van een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de IFS Broker standaard. Afhankelijk van de stageduur ben je zelfs aanwezig bij de audit! IFS staat voor International Featured Standards en is de Duits-Franse tegenhanger van BRC op het gebied van voedselveiligheidscertificering. Deze standaard is bedoeld als uniforme controle op de veiligheid van levensmiddelen en het kwaliteitsniveau van producten/producten.

Reageren?

Bel voor meer informatie met Rianne Spek, telefoon 0168-370338. Solliciteren? Stuur je brief met CV naar rianne@foodkitchen.nl of naar dit bedrijf, t.a.v. Rianne Spek, Pastoor van Kessellaan 1B, 4761 BH Zevenbergen.

Werkzaamheden

  • Je helpt met de implementatie van de standaard.
  • Je vraagt benodigde gegevens aan bij leveranciers en producten.
  • Je ondersteunt bij administratieve handelingen.

Gewenste profiel

  • Jij bent kritisch en werkt veel zelfstandig.
  • Interesse in kwaliteit regel- en wetgeving is een must.

Wat bieden wij

  • Je komt te werken in een klein team waarbij je veel inzicht krijgt in alle voorkomende bedrijfsprocessen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een jong bedrijf dat hard aan de weg timmert. Verrassend en altijd vol inspiratie. dit bedrijf is een trendsettende importeur en distributeur van hippe foodproducten en delicatessen....

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »