Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Werkervaringsstage: social media & klantcontact

Functie Medewerker Social Media en Klantcontacten
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 2 , 3 of 4

Taakomschrijving

Dit bedrijf is één van de snelst groeiende daily deal websites van Nederland. Wij zijn een website gericht op vrouwen, met iedere dag opnieuw een aanbieding voor de laagste prijs in Nederland.WAAT bestaat sinds 2008 en er werken nu 6 mensen. We werken met een klein hecht team van gemotiveerde en hard werkende mensen. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor een hoop lol op kantoor.

We zijn de afgelopen tijd zeer snel gegroeid en de prognose is dat we deze trend doorzetten. We zijn tevens druk met de voorbereiding van de lancering van een geheel nieuw concept, eveneens gericht op vrouwen. Vanwege de snelle groei zijn we op zoek naar een vrolijke en energieke stagiaire.

Je bent primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van een social media plan voor dit bedrijf een voor het nieuwe concept dat half april is gelanceerd, www.WAATBox.nl.

Je bent verantwoordelijk voor de interactiviteit met onze klanten op Facebook, en voor de aanwas van nieuwe likes. Je bedenkt leuke acties en je voert deze ook uit. Je krijgt veel vrijheid en we houden van ervan als je initiatiefrijk bent.

Bij de stage hoort ook dat je contact met onze klanten onderhoudt. Klanten bellen ons met vragen over leveringen, betalingen en vragen over de producten die we aanbieden op dit bedrijf. Het is aan jou om onder begeleiding van onze professionele klantenservice een bijdrage te leveren aan een perfecte service richting onze klanten. De nadruk van de stage ligt op het ontwikkelen van onze social media activiteiten. Het onderhouden van klantcontacten is een kleiner gedeelte van de stage.

Werkzaamheden

  • Opstellen en uitvoeren plan social media
  • Onderhouden klantcontact

Gewenste profiel

  • Initiatiefrijk
  • HBO

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding 250 euro per maand

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

WAAT is een online platform/webshop voor vrouwen. Op WAAT staat dagelijks één unieke aanbieding die speciaal voor de doelgroep vrouwen is geselecteerd. Daarnaast heeft WAAT de WAAT Beauty Box gelan...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »