Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Ondernemende marketing en recruitment stagiair gezocht in Den Haag

Functie Recruitment & Marketing
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 600

Taakomschrijving

Binnen onze organisatie zijn we op zoek naar een ondernemende student, met kennis van marketing en communicatie, die ons helpt bij het opzetten van een traineeship met een nieuw concept in de watersector en het bodemwerkveld.

Als nationaal programmabureau bezoeken wij door het hele land universiteiten en hogeschool voor het werven van studenten op het gebied van water en bodem.

Wij zoeken een stagiair die ons kan helpen met het opzetten van het traineeship (denk aan evenementen organiseren, teksten schrijven voor een informatieve website (en die website eventueel ook zelf maken) en via ons netwerk studenten werven die deel willen nemen aan het traineeship.

Het idee is om een traineeship op te zetten waar 200 tot 300 studenten aan zullen deelnemen, die in het hier en nu al aan de slag willen om zich door te ontwikkelen.

Wil jij aan de slag om dit nieuwe concept met ons te gaan ontdekken én ontwikkelen? Je gaat intensief samenwerken met je collega’s van dit bedrijf, daarnaast kan je ook prima zelfstandig werken. Heb jij zelf ideeën voor de invulling van deze stage? Wij bieden veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Jouw profiel:

  • Relevante HBO of WO opleiding (bijv. HRM, communicatie, marketing, water gerelateerde studie).
  • Je hebt een positieve, gedreven persoonlijkheid. Je bent doelgericht en kunt zelfstandig werken.
  • Creativiteit in combinatie met praktische inslag wordt op prijs gesteld.
  • Je bent bereid om met enige regelmaat universiteiten en hogescholen te bezoeken.
  • Affiniteit met de water en bodemsector is een pré.

Wat kunnen wij bieden?

  • Een goede stagevergoeding;
  • Onze organisatie biedt je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Je creëert een mooi netwerk in de watersector en de scholengemeenschap in Nederland;
  • Je komt bij ons terecht in een klein en warm team, op een toplocatie in hartje Den Haag;
  • De ervaring van wat wij doen in de sector, en de uitvoering hiervan is wat wij jou graag willen meegeven. Bij ons is geen dag hetzelfde en wij vinden het fijn om succes te vieren en te delen!

Ons bedrijf is ontwikkeld om jong talent, na hun afstuderen (HBO en WO), een goede start van hun carrière in de watersector te geven. Talent is voor ons de wil om te ontwikkelen. Niet alleen in het eigen vakgebied, ook over grenzen heen. Dat vraagt om vakspecialisten met een brede blik. Wij ontwikkelen persoonlijk leiderschap, stimuleren samenwerking en dagen uit.

Onze trainees hebben bewezen dat het programma werkt en waardevol is voor bedrijven en overheden. Zij komen met verrassende oplossingen voor complexe projecten uit de praktijk en brengen daarmee organisaties bij elkaar.

Interesse? Solliciteer op deze vacature of neem contact op met Jos van Leeuwen via 0345 756 111.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren