Stage lopen bij Veolia Nederland B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Metaalindustrie
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Schiphol-Rijk

Over Veolia Nederland B.V.

Veolia is een onderdeel van het Franse concern Veolia Environnement en is wereldwijd marktleider op het gebied van duurzame energie- en milieuoplossingen. De 400 medewerkers van Veolia Nederland maken deel uit van de grootste mondiale leverancier van milieuoplossingen. Samen met ruim 187.000 collega’s over de hele wereld zetten wij ons in voor het leveren van innovatieve oplossingen die zijn gebaseerd op milieubescherming en een betere kwaliteit van leven voor anderen.

In Nederland werken zo'n 400 medewerkers. Veolia Nederland bestaat uit 4 werkmaatschappijen, te weten Veolia Gebouwenbeheer B.V., Veolia Industriediensten B.V., Veolia Energie Netwerken B.V. en Veolia Polymers NL B.V.

Veolia Gebouwenbeheer is actief als technisch beheerder van niet-productiegebonden technische installaties in alle sectoren. Het beheer omvat zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties.

Binnen Veolia Gebouwenbeheer B.V. wordt ernaar gestreefd om contracten met een resultaatsovereenkomst aan te gaan, waardoor klanten zich kunnen focussen op hun core-business.

Veolia Industriediensten B.V. is gespecialiseerd in energie- en brandertechniek. De kernactiviteiten zijn het beheren van energiecontracten en het managen van branderinstallaties.

Veolia Energie Netwerken B.V. is gespecialiseerd in het onderhoud aan warmte en koude netwerken.

Veolia Polymers NL B.V.

Stages bij Veolia Nederland B.V.

4 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.