Stage lopen bij GrachtenAtelier

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Entertainment / Events
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Utrecht

Over GrachtenAtelier

GrachtenAtelier & GrachtenGalerie

In 2006 openden de tweeling de deuren het GrachtenAtelier en inmiddels hebben we twee prachtige lokaties aan de Oudegracht, met het grootste aanbod aan workshop van Nederland.

Caroline heeft de ModeAcademie gedaan en exposeert samen met andere kunstenaars in de galerie. Jacqueline heeft de hotelschool gedaan en heeft een passie voor koken. Daarnaast zijn ze beide leermeester en hebben ze tientallen jaren ervaring in het opleiden en coachen van (jonge) professionals.

De zussen komen uit een ondernemersfamilie en beschikken over een grote dosis gastvrijheid, creativiteit en gezelligheid en laten dit dan ook graag terug komen in het bedrijf. Het GrachtenAtelier is een echt familiebedrijf en wordt ook door de rest van de familie ondersteund. In totaal werken er ca 45 medewerkers inclusief stagiaires en zijn wij één van de grootste en hipste workshopbedrijven van Nederland!

Het unieke aan ons bedrijf is dat wij alle workshops zelf ontwikkelen en geven en ons gehele personeel zelf opleiden via onze GrachtenAcademie! Onze kernwaarden passie en plezier vind je volop terug in ons gehele concept!

Super trots zijn we op het feit dat we al 3 x in de top tien hebben gestaan van beste horeca leerbedrijven! En in juni 2019 hebben we de erkenning behaald beste leerbedrijf van de provincie Utrecht in de branche groen, voedsel en gastvrijheid.

Ben jij een vlot en ondernemend type, die veel wil leren en open staat voor feedback en op zoek is naar een jong dynamisch MKB bedrijf, schrijf dan je sollicitatie en motivatie naar stage.grachtenatelier@gmail.com

Stages bij GrachtenAtelier

24 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.