NextGear

Bedrijfsgegevens
NextGear
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Bij NextGear geloven we in het bieden van stageopdrachten die aansluiten bij jouw interesses en leerdoelen. Of je nu geïnteresseerd bent in backend-ontwikkeling, frontend-ontwerp, databasebeheer of ergens daar tussenin, wij zorgen ervoor dat je een uitdagende en relevante stageopdracht krijgt.

Tijdens je stageperiode bij NextGear krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en praktische ervaring op te doen in het werken met Python en het Django-framework en\of met React en/of Adobe. Of je nu graag wilt werken aan het ontwikkelen van geavanceerde backend-systemen, het ontwerpen van boeiende frontend-interfaces, of het beheren van databases voor efficiënte gegevensverwerking, we hebben passende projecten beschikbaar.

Ons ervaren team zal je begeleiden en ondersteunen terwijl je werkt aan je stageopdracht. Je krijgt de mogelijkheid om te leren van professionals die uitgebreide kennis en expertise hebben op het gebied van Python en het Django-framework en\of met React en/of Adobe. Dit stelt je in staat om niet alleen theoretische kennis op te doen, maar ook praktische ervaring op te doen in een professionele werkomgeving.

Bij NextGear streven we ernaar om jou als stagiair een waardevolle en leerzame ervaring te bieden. We moedigen je aan om je creativiteit te uiten, nieuwe ideeën aan te dragen en actief deel te nemen aan het ontwikkelingsproces. Dit geeft je de kans om je vaardigheden te laten groeien en je kennis toe te passen in echte projecten.

Kies voor een stage bij NextGear en ontwikkel jezelf verder in de richting die jou het meest interesseert, terwijl je werkt met Python en het Django-framework en\of met React en/of Adobe. Je zult waardevolle praktijkervaring opdoen en een solide basis leggen voor een succesvolle carrière in de ICT-sector.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.