Stage lopen bij Q Products

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Stad Margraten

Over Q Products

Moderne ondernemingen vertrouwen op een moderne IT-infrastructuur: op toekomstgerichte technologie, op hardware die aan de nieuwste eisen voldoet. Door de snelle technologische ontwikkelingen raken IT-producten echter steeds sneller verouderd. Dit stelt ondernemers voor de vraag wat ze met hun computers van gisteren moeten doen, wanneer deze niet meer voldoen aan de eisen van morgen. Wij bieden hiervoor een praktische en rendabele oplossing: wij verkopen uw oude computer apparatuur.
Zo kunnen we voor u een optimale toegevoegde waarde realiseren, waarmee u bijvoorbeeld nieuwe investeringen kunt financieren. Dankzij een uitgekiende logistiek en jarenlange ervaring zijn wij in staat uw order snel en efficient uit te voeren.
Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing voor uw onderneming op. Al jarenlang verzorgen wij bij vele gerenommeerde ondernemingen op deskundige wijze de recycling van gebruikte computerapparatuur. Met als voordeel dat deze bedrijven zich op hun corebusiness kunnen concentreren. Daarnaast ondersteunen wij met efficiente remarketing-services en pasklare oplossingen ondernemers die economisch denken en resultaatgericht handelen.

Stages bij Q Products

5 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.