Q Products

Bedrijfsgegevens
Nog geen logo geüpload.
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Zoetermeer, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Moderne ondernemingen vertrouwen op een moderne IT-infrastructuur: op toekomstgerichte technologie, op hardware die aan de nieuwste eisen voldoet. Door de snelle technologische ontwikkelingen raken IT-producten echter steeds sneller verouderd. Dit stelt ondernemers voor de vraag wat ze met hun computers van gisteren moeten doen, wanneer deze niet meer voldoen aan de eisen van morgen. Wij bieden hiervoor een praktische en rendabele oplossing: wij verkopen uw oude computer apparatuur.
Zo kunnen we voor u een optimale toegevoegde waarde realiseren, waarmee u bijvoorbeeld nieuwe investeringen kunt financieren. Dankzij een uitgekiende logistiek en jarenlange ervaring zijn wij in staat uw order snel en efficient uit te voeren.
Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing voor uw onderneming op. Al jarenlang verzorgen wij bij vele gerenommeerde ondernemingen op deskundige wijze de recycling van gebruikte computerapparatuur. Met als voordeel dat deze bedrijven zich op hun corebusiness kunnen concentreren. Daarnaast ondersteunen wij met efficiente remarketing-services en pasklare oplossingen ondernemers die economisch denken en resultaatgericht handelen.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.