Stage lopen bij 123vastgoedexpertise

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Makelaardij / vastgoed
Stad Amsterdam

Over 123vastgoedexpertise

123vastgoedexpertise

Bij het uitvoeren van taxaties implementeren wij telkens de meest recente regelgeving en taxatievoorwaarden in het taxatieproces. Wij zijn onafhankelijk en staan garant voor een objectief oordeel.

Om ons taxatieproces op een hoogwaardig niveau te blijven houden, hanteren wij richtlijnen ten aanzien van onze onafhankelijkheid, verplichte educatie, opdrachtbevestiging, uitvoering van de werkzaamheden, rapportage en de kwaliteit van de taxatie. Wij zijn gekwalificeerd en geregistreerd bij VastgoedCert en het Taxatie Management Instituut (TMI).

Een goede taxatie is gebaseerd op kennis van de markt en een gedetailleerde analyse van de mogelijkheden en onmogelijkheden van een vastgoedobject. Onze taxateurs kijken verder dan alleen de kasstromen of de bouwkundige staat van een object. Wij bekijken ook de omgeving en de toekomstige plannen die eigenaren of de gemeenten voor ogen hebben. Op basis van deze plannen wordt in combinatie met de bouwkundige uitgangspunten en de aanwezige huurcontracten een risicoanalyse gemaakt alsmede de mogelijkheden van een alternatieve aanwendbaarheid bepaald.

Kwalificaties 123vastgoedexpertise
- Lid NVM, vakgroep Business
- Lid NVM, vakgroep Wonen
- Aangesloten bij VastgoedCert, kamer BV (bedrijfsmatig vastgoed)
- Aangesloten bij VastgoedCert, kamer Wonen
- Register-Taxateur (RT)
- Register-Taxateur Special Valuations (RTsv)
- Register-Makelaar (RMT)
- TMI-taxateur
- Recognised European Valuer (REV)

Stages bij 123vastgoedexpertise

2 vacatures beschikbaar bij dit bedrijf

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.