Interning at Citymarketing regio Amersfoort

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Marketing, reclame & communicatie
City Amersfoort

About Citymarketing regio Amersfoort

Stagiair redactie & online communicatie (meeloopstage)

Steeds meer mensen weten Amersfoort te vinden. Trotse inwoners staan te popelen om hun verhaal te vertellen. Ga jij samen met de rest van het team & de partners de regio nog beter op de kaart zetten?

Wat wij van onze nieuwe collega verwachten
Je woont en studeert met veel plezier in de regio Amersfoort. Van je MBO- of HBO-opleiding zit je in het tweede of derde jaar. Je schrijft graag, bent creatief en neemt initiatief. Humor is je niet vreemd. Natuurlijk hou je de ontwikkelingen in het online vakgebied nauwlettend in de gaten. Je kunt kortom niet wachten om in de praktijk aan de slag te gaan met (city)marketing! Daarnaast vind je het leuk om te leren over:
- SEO
- SEA (Facebook Ads, Google AdWords, YouTube);
- E-mailmarketing
- Content managementsystemen zoals WordPress;
- en natuurlijk waar de leukste hotspots in de regio open gaan!

Wat deze stage je oplevert
Vanuit ons opvallende pand in De Nieuwe Stad (vlakbij de binnenstad) werken we met een klein hecht team dagelijks hard om de regio Amersfoort te promoten. Je spant je in voor alle campagnes van de stichting (zie onder). Je collega’s zijn een directeur & citymarketeer, een online marketing specialist, content & communicatiespecialisten en een bureaumanager. Naast een uitdagende stage krijg je de kans om je eigen ideeën direct uit te voeren. De stagevergoeding stellen we vast in overleg.
Wat doet Stichting Citymarketing regio Amersfoort?
De Stichting Citymarketing Regio Amersfoort heeft tot doel door middel van collectieve marketing het sociaal-economisch klimaat in Regio Amersfoort te bevorderen. Dit wordt binnen de stichting gedaan door een aantal verschillende projecten/campagnes, zoals:

- Tijd voor Amersfoort (richt zich op de inwoners van de stad en regio en op de recreant/dagjesbezoekers/individuele toerist)
- Locatie Amersfoort (gericht op het zakelijk toerisme, bedrijfsevents en congressen
- Wonen in de regio Amersfoort (hoe halen we nieuwe inwoners naar de regio Amersfoort?)
- Amersfoort Business (hoe zorgen dat de leegstand binnen kantoorpanden wordt verminderd, hoe bewegen we bedrijven uit andere regio’s om naar Amersfoort te verhuizen?)

Internships at Citymarketing regio Amersfoort

Subscribe or sign in to view the available internships.