Stage lopen bij Sellox BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Locatie Leusden, Nederland

Over Sellox BV

Beveiliging binnen bedrijven is een actueel onderwerp. Ondernemingen worden groter, nieuw personeel dient zich aan en steeds meer mensen hebben flexibele werktijden. Het is daarom belangrijk te weten wie, waar en wanneer toegang heeft tot het pand.

De techniek op het gebied van beveiligingsproducten heeft mede daardoor een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt.

Sellox is hét bedrijf dat al sinds jaar en dag innovatieve oplossingen biedt voor wat betreft registratie en beveiliging. Sellox is sinds 1980 gespecialiseerd in beveiliging van deuren en elektronisch sleutelbeheer.
Daarbij is technische innovatie altijd een belangrijk element geweest.

Sellox mag gerust een pionier genoemd worden, gezien het feit dat wij elektronica, computers en draadloze communicatie toepassen voor het oplossen van beveiligingsvraagstukken.

Hoewel Sellox BV al vanaf 1985 bestaat, werken wij met een mix van ervaren en jong enthousiast personeel en met moderne kantoortechnieken. Er werken al vele jaren, continue stagiaires met veel plezier bij Sellox. Een aantal stagiaires heeft ook de eerste werkkring bij ons gevonden of werkt nog op ad hoc basis voor ons.

Naast de vestiging in Leusden heeft Sellox sinds beging 2014 een vestiging in Mumbai / India. En recent ook in Johannesburg ZA en Engeland.

Stages bij Sellox BV

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.