Stage lopen bij albelli

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Stad Amsterdam

Over albelli

Kom werken bij een van de snelstgroeiende e-commerce bedrijven in Nederland en werk samen met een internationaal team dat een passie heeft voor het inspireren van mensen om momenten in het leven te delen en opnieuw te beleven door middel van gepersonaliseerde fotoproducten. Met de klant als centraal middelpunt worden we gedreven door kwaliteit, creativiteit, innovatie en ontwikkeling om te voorzien in de beste klantenbeleving op elk moment en iedere plaats.

Wij zijn albelli, gespecialiseerd in fotoproducten en een expert in het bouwen van intuïtieve software om deze producten te maken. albelli is het consumentenmerk van Albumprinter, dat werd gelanceerd in 2003. We zijn begonnen met de verkoop van fotoboeken in Nederland en zijn al snel uitgebreid naar andere markten en hebben onze portfolio verbreed met andere producten, zoals wanddecoratie en kalenders.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Daarnaast hebben we een kantoor in Bergen (Noorwegen), een ReSnap kantoor in Nijmegen en een productiefaciliteit in Den Haag waar we de fotoproducten voor al onze markten produceren: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en Australië.

Stages bij albelli

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.