MegaExposure

Bedrijfsgegevens
MegaExposure
Branche Marketing, reclame & communicatie
Locatie Utrecht, Nederland
Bedrijfsomschrijving

“Als je een plek zoekt waar je puur je tijd uit kunt zitten ‘omdat je nou eenmaal moet stage lopen’, dan ben je bij ons verkeerd! :)”

JOUW UITDAGING:

Een stage bij MegaExposure staat garant voor een leuke tijd waarin je knetter veel leert. Persoonlijke aandacht krijgt en de kans om écht mee ondernemen als volwaardig collega. Wil je je vast bijten in de online marketing materie en die kennis ook meteen toepassen bij onze klanten? Zelf schakelen met die klanten? Contact onderhouden met de Frankwatching redactie, mee naar toffe beurzen en events om video's en social media materiaal te creeren? Dat uitwerken tot goede blogposts, e-mails én een vette podcast aflevering? Dan moet je zeker reageren!

WAT GA JE ZOAL DOEN:

- De redactie voor Jelle Drijver zijn Frankwatching Podcast
- Gesprekspartners benaderen en interviews inplannen
- Editten van de interviews
- Uitwerken van de inhoud tot een goede blogpost
- Maken van visuals bij de verschillende berichten
- Posten op diverse platformen zoals YouTube, Facebook, Linkedin, Instagram
- E-mail marketingcampagnes onderhouden
- Resultaten monitoren en daarop sturen
- En nog veel meer

JIJ BENT:

- Vrolijk!
- Ambitieus
- Nieuwsgierig
- Enthousiast over alles dat met online marketing te maken heeft
- Bereid om nieuwe dingen te leren en direct toe te passen
- HBO of WO student
- Representatief en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Op zoek naar een stage voor minimaal 4 maanden en voor minimaal 3 dagen per week in Utrecht

WIJ ZIJN:

Ondernemer Jelle Drijver is oprichter van MegaExposure & Peper in je Pand! Wekelijks presenteert en produceert hij de Frankwatching Podcast. (Frankwatching.com is een van 's Nederlands grootste Marketing & Communicatie platformen, check: frankwatching.com/podcast). Als veel gevraagd spreker en trainer enthousiasmeert & informeert hij groepen van klein tot groot over Social Media & Online positionering. MegaExposure werkt samen met diverse freelancers om samen leuke klussen te klaren.
Bedrijfsinformatie:

MEGAEXPOSURE
Met een team van professionals (veelal freelacers) helpen we andere ondernemers van ZZP t/m MKB bij het optimaliseren van hun online positionering. Van brainstorm tot nazorg leveren we Wordpress Websites, Adviseren we t.a.v. nemen we Facebook advertentiecampagnes en nemen we de monitoring en het campagne-management uit handen. Ook met zaken als SEO, AdWords, Google Analytics, E-Mail marketing etc zal je veelvuldig in aanraking komen tijdens een stage bij MegaExposure.

PEPER IN JE PAND
De bovenstaande kennis zetten we in om de concurrentie aan te gaan met de traditionele bedrijfsvastgoed makelaars van deze wereld. Middels onze kennis van online marketing en een sympathieke persoonlijke aandacht vullen we leegstaande kantoren tot gezellige bedrijfsverzamelgebouwen. Staat een kantoor leeg? Dan stopper wij er weer peper in.

MEER INFORMATIE:
Websites: MegaExposure.nl / Peperinjepand.nl / JelleDrijver.nl / Frankwatching.com
Linkedin: http://linkedin.com/in/jelledrijver / YouTube: http://youtube.com/jdrijver
Telefoonnummer: 030-4200000 E-Mail: info@megaexposure.nl

Bedrijfspresentatie